Disponibilitatea acestui articol poate fi
afectată de diverși factori meteorologici,
biologici sau de protecție a mediului.
Centrul de pregătire în gastronomie METRO pune la dispoziția bucătarilor
profesioniști 3 module de curs destinate peștelui și fructelor de mare în care
maeștrii în gastronomie abordează subiecte precum criteriile de selecție a peștelui,
calitatea și proveniența speciior, modalitățile de pregătire a peștelui pentru gătit
(dezosare, tranșare și filetare) și metode de preparare a peștelui. De asemenea, la absolvirea acestor
module, cursanții vor stăpâni și tehnicile de preparare a marinatelor, sosurilor și garniturilor care se
servesc cu fiecare tip de pește și vor învăța să asocieze preparatele de pește cu vin.
PEȘTE 1
se vor urmări următoarele
specii de pești: calcan, biban de
mare, dorada, păstrăv,
roșioară, șalău.
PEȘTE 2
puteți descoperi secretele:
somonului, sardinelor, peștelui
sole, peștelui spadă, tonului,
morunului și alte rețete speciale.
FRUCTE DE MARE
propune abordarea următoarelor
specii: homar, creveți,
scoici Saint-Jacques, stridii, midii,
calamari și fructe de mare.
DATĂ DE DESFĂȘURARE: APRILIE
DATĂ DE DESFĂȘURARE: IULIE
DATĂ DE DESFĂȘURARE: SEPTEMBRIE
Ești interesat? Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail către
[email protected]MODULE
METRO oferă clienților interesați posibilitatea precomenzii anumitor specii ce nu sunt
prezente in sortimentul permanent. În termen de circa 7 zile vor fi anuntați de către
magazin pentru ridicarea comenzii. Mai multe detalii la raionul de pește.
Alege peștele pe care dorești sa îl cumperi si, în timp ce tu îți continui
cumpărăturile, angajații de la raion vor curăța peștele ales conform
cererii tale. Serviciile de curățare includ desolzire, eviscerare sau
tranșare. Aceste servicii se aplică sortimentului de pește întreg, cu
excepția peștelui viu, crustaceelor, moluștelor și peștelui afumat vrac.
2
SERVICII METRO