Table of Contents Table of Contents
Previous Page  7 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 7 / 16 Next Page
Page Background

77,90

57,90

31,98

31,29

LIMBĂ

DE MARE

COLBERT

MOD DE PREPARARE:

Cu ajutorul mixerului,

amestecați bine pesmetul cu verdețurile. Adăugați

uleiul de măsline și coaja de lămâie. Asezonați

file-urile de pește cu sare și piper, după gust, după

care prajiți-le într-o tigaie fierbinte timp de 30

de secunde pe fiecare parte. După ce le-ați prăjit

puțin, tapetați peștele cu puțin muștar și acoperiți

cu pesmetul amestecat cu verdețuri.

Puneți preparatul la gratinat puțin, în cuptor sau

pe grătarul electric.

INGREDIENTE

(PENTRU 6 PERSOANE):

fileurile a 3 pești limbă de mare

50 g

pesmet

1 legătură verdețuri (frunze de

pătrunjel, tarhon, chives, asmățui)

1

lingură coajă rasă de lămâie

1 linguriță

muștar fin

sare, piper după gust

ulei

de măsline

Deoarece limba de mare poate fi ușor confundată cu

peștele limbă roșie, bucătarii obișnuiesc să servească

limba de mare cu o bucată de piele lăsată intenționat

pe coada peștelui, pentru ca cei ce servesc acest pește

să aibă certitudinea că consumă limbă de mare.

FILE

DORADĂ REGALĂ

90-125 g/bucată

preț/kg

CALCAN

1-1,5 kg/bucată

preț/kg

BIBAN DE MARE

400-600 g/bucată

preț/kg

DORADĂ REGALĂ

400-600 g/bucată

preț/kg

CRAMELE RECAȘ

CASTEL HUNIADE

RIESLING

0,75 litri

preț/sticlă

CHIVES

caserolă 30g

preț/caserolă

4,59

RECOMANDARE

14,19

7

PESTE DE APÃ SÃRATÃ - ACVACULTURÃ