Table of Contents Table of Contents
Previous Page  8 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 8 / 16 Next Page
Page Background

18,79

Odată filetat, peștele a fost deja curățat

de majoritatea oaselor. Cu toate

acestea, oasele rămase sunt cele fine și

pot fi neplăcute în timpul masticației.

Aceste oase fine sunt înșirate pe

un rând, pornind de la cavitatea

abdominala și până la cap.

Pensetă pentru oase pește

Așezați fileul de pește pe suprafața de

lucru, cu pielea în partea de jos. Treceți

cu partea neascuțită a cuțitului peste

oase, astfel încât oasele să se ridice

puțin și să iasă un pic din carne. Apoi,

cu o pensetă pentru oase de pește

extrageți fiecare os.

Tăietura în V

Așezați fileul de pește pe suprafața de

lucru, cu pielea în partea de jos și ridicați

și îndoiți fileul astfel încât oasele să iasă

puțin afară. Apoi, cu un cuțit cu lama

foarte ascuțită, tăiați de-a lungul șirei

spinării, de la dreapta la stânga, în formă

de V. Oasele pot fi acum scoase deodată.

SFAT

Pentru o dezosare ușoară, întindeți

fileul pe o sticlă pentru a scoate

oasele mai ușor.

DOUĂ MODURI DE A DEZOSA

FILEURILE DE PEȘTE

19,99

63,29

SARDINĂ

MEDITERANA

preț/kg

BUDUREASCĂ

FUME

0,75 litri

preț/sticlă

MACROU

decongelat

preț/kg

CHEFAL

MEDITERANA

preț/kg

FILE DE

COD ALB

preț/kg

RECOMANDARE

9,49

20,69

8

PESTE DE APÃ SÃRATÃ - CAPTURÃ