98,90
23,99
Cu o pereche de foarfece de
bucătărie tăiați aripioarele
pectorale ale peștelui.
Apoi, cu o mișcare precisă,
secționați capul.
Tăiați de-a lungul șirei
spinării peștelui.
Înfigeți cuțitul sub fileul de
sus și tăiați fileul deasupra
coloanei. Apoi tăiați cel de-al
doilea file de sub coloană și
îndepărtați toate oasele.
Tăiați fileurile în porții.
FILEUL PERFECT
HALIBUT
ALB ÎN
PERGAMENT
INGREDIENTE
(PENTRU 6 PERSOANE):
aprox. 1,2 kg bucăți de file de
halibut
•
1 lime
•
3 căței de usturoi
•
3 crenguțe de rozmarin
•
6 foi mici
de dafin
•
100 g roșii cherry
•
150 g
morcovi
•
150 g ceapă verde
•
ulei de
măsline
•
sare de mare, piper după
gust
•
6 foi de hârtie pergamentată
MOD DE PREPARARE:
Tăiați
morcovii și ceapa verde în fâșii subțiri
și așezați-le pe hârtia pergamentată.
Condimentați peștele cu puțină
sare și piper, apoi întindeți bucățile
de carne pe hârtia pergamentată.
Acoperiți carnea cu roșiile feliate și
condimente. Stropiți cu puțin ulei
de măsline și împachetați hârtia în
coșulețe. Gătiți pachețelele cu carne
de pește la abur, la o temperatură de
90°C sau puneți preparatul la cuptor,
într-o cratiță cu gătire la abur, pentru
aproximativ 30 de minute.
69,90
CONGER
PROASPĂT
preț/kg
SCORPIE
DE MARE
preț/kg
FILE DE TON
PROASPĂT
preț/kg
FILE DE
HALIBUT
preț/kg
142,90
9
PESTE DE APÃ SÃRATÃ - CAPTURÃ