Table of Contents Table of Contents
Previous Page  9 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 9 / 16 Next Page
Page Background

98,90

23,99

Cu o pereche de foarfece de

bucătărie tăiați aripioarele

pectorale ale peștelui.

Apoi, cu o mișcare precisă,

secționați capul.

Tăiați de-a lungul șirei

spinării peștelui.

Înfigeți cuțitul sub fileul de

sus și tăiați fileul deasupra

coloanei. Apoi tăiați cel de-al

doilea file de sub coloană și

îndepărtați toate oasele.

Tăiați fileurile în porții.

FILEUL PERFECT

HALIBUT

ALB ÎN

PERGAMENT

INGREDIENTE

(PENTRU 6 PERSOANE):

aprox. 1,2 kg bucăți de file de

halibut

1 lime

3 căței de usturoi

3 crenguțe de rozmarin

6 foi mici

de dafin

100 g roșii cherry

150 g

morcovi

150 g ceapă verde

ulei de

măsline

sare de mare, piper după

gust

6 foi de hârtie pergamentată

MOD DE PREPARARE:

Tăiați

morcovii și ceapa verde în fâșii subțiri

și așezați-le pe hârtia pergamentată.

Condimentați peștele cu puțină

sare și piper, apoi întindeți bucățile

de carne pe hârtia pergamentată.

Acoperiți carnea cu roșiile feliate și

condimente. Stropiți cu puțin ulei

de măsline și împachetați hârtia în

coșulețe. Gătiți pachețelele cu carne

de pește la abur, la o temperatură de

90°C sau puneți preparatul la cuptor,

într-o cratiță cu gătire la abur, pentru

aproximativ 30 de minute.

69,90

CONGER

PROASPĂT

preț/kg

SCORPIE

DE MARE

preț/kg

FILE DE TON

PROASPĂT

preț/kg

FILE DE

HALIBUT

preț/kg

142,90

9

PESTE DE APÃ SÃRATÃ - CAPTURÃ