Table of Contents Table of Contents
Previous Page  12 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 12 / 16 Next Page
Page Background

Pentru a deschide stridii

trebuie să aveți un cuțit bun

de stridii și o mănușă prin

care să nu vă tăiați– altfel,

există un risc de rănire. În

primul rând, prindeți stridia

bine, cu partea bombată

în jos și băgați cuțitul în

crăpătura cochiliei. Tăiați prin

acea crăpătură de-a lungul

jumătății de sus a cochiliei.

Ridicați partea de sus și tăiați

carnea cu cuțitul, iar apoi

îndepărtați în întregime

jumătatea de sus. Înainte

de a consuma carnea de

stridie, aceasta trebuie

să fie îndepărtată complet

din jumătatea de jos a

cochiliei, folosindu-vă

de o furculiță.

CUM SĂ DESCHIDEȚI STRIDIILE

MIDII VII

dimensiune medie

preț/kg

VONGOLE VII

dimensiune medie

preț/kg

SCOICI

SAINT JACQUES

preț/kg

RUCOLA

caserolă 125 g

preț/caserolă

9,29

4,99

32,49

STRIDII VII

preț/kg

17,89

75,99

12

SCOICI - ACVACULTURÃ