Table of Contents Table of Contents
Previous Page  13 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 13 / 16 Next Page
Page Background

OCEAN FISH

FILE TON

AFUMAT

150 g

preț/bucată

OCEAN FISH

FILE BUTTERFISH

AFUMAT

150 g

preț/bucată

OCEAN FISH

FILE SOMON

AFUMAT

400 g

preț/bucată

INGREDIENTE (PENTRU 6

PERSOANE):

18 stridii

1 lămâie

100g de legume tăiate julien (ex:

morcov, praz, rădăcină de pătrunjel)

3 gălbenușuri de ou

75ml de

șampanie Blanc de Blancs

75g de

unt

4 fire de mărar

piper

MOD DE PREPARARE:

Deschideți stridiile, separați carnea, apoi spalați-o și

curățați-o. Puneți apa de la stridii într-o cratiță, dând-o

prin sită (dacă trebuie, adăugați puțină apă cu sare) și

opăriți stridiile în această apă timp de 2 minute.

Apoi opăriți și legumele tăiate julien, dar fără ca acestea

să devină moi. Opriți 100ml de apă fierbinte în care

adăugați untul, iar apoi piperul, mărarul tocat și puțin

suc de lămâie.

Pentru spuma de șampanie: bateți gălbenușurile de ou

împreună cu șampania până devine cremoasă.

Puneți stridiile cu sosul de unt într-un bol și acoperiți

cu câteva legume tăiate julien. Acoperiți-le cu spumă

de șampanie și gratinați-le la cuptorul încins pentru

aproximativ 5 minute până se rumenesc.

STRIDII

GRATINATE

CU SPUMĂ

DE ȘAMPANIE

16,99

16,49

69,99

60,98

13,89

ICRE SOMON

200 g

preț/bucată

ICRE ȘTIUCĂ

200 g

preț/bucată

NEGRO 2000

ICRE SĂRATE CRAP

100 g

preț/bucată

54,99

13

PESTE AFUMAT, ICRE