OCEAN FISH
FILE TON
AFUMAT
150 g
preț/bucată
OCEAN FISH
FILE BUTTERFISH
AFUMAT
150 g
preț/bucată
OCEAN FISH
FILE SOMON
AFUMAT
400 g
preț/bucată
INGREDIENTE (PENTRU 6
PERSOANE):
18 stridii
•
1 lămâie
•
100g de legume tăiate julien (ex:
morcov, praz, rădăcină de pătrunjel)
•
3 gălbenușuri de ou
•
75ml de
șampanie Blanc de Blancs
•
75g de
unt
•
4 fire de mărar
•
piper
MOD DE PREPARARE:
Deschideți stridiile, separați carnea, apoi spalați-o și
curățați-o. Puneți apa de la stridii într-o cratiță, dând-o
prin sită (dacă trebuie, adăugați puțină apă cu sare) și
opăriți stridiile în această apă timp de 2 minute.
Apoi opăriți și legumele tăiate julien, dar fără ca acestea
să devină moi. Opriți 100ml de apă fierbinte în care
adăugați untul, iar apoi piperul, mărarul tocat și puțin
suc de lămâie.
Pentru spuma de șampanie: bateți gălbenușurile de ou
împreună cu șampania până devine cremoasă.
Puneți stridiile cu sosul de unt într-un bol și acoperiți
cu câteva legume tăiate julien. Acoperiți-le cu spumă
de șampanie și gratinați-le la cuptorul încins pentru
aproximativ 5 minute până se rumenesc.
STRIDII
GRATINATE
CU SPUMĂ
DE ȘAMPANIE
16,99
16,49
69,99
60,98
13,89
ICRE SOMON
200 g
preț/bucată
ICRE ȘTIUCĂ
200 g
preț/bucată
NEGRO 2000
ICRE SĂRATE CRAP
100 g
preț/bucată
54,99
13
PESTE AFUMAT, ICRE