Previous Page  3 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 16 Next Page
Page Background

3

Gorgonzola

DOLCE

• cca. 750g

• preț/kg

MEDUSA

Fileuri de sardine

marinate

• 1kg

• preț/bucată

MEDUSA

Ardei umpluți

cu ton

• 1 kg

• preț/bucată

File anșoa

bucăți, in ulei

• 720 ml

• preț/bucată

Mozzarella

ciliegine

• 1kg

• preţ / bucată

LACTATE & DELICATESE

39,99

99,99

25,99

49,79

78,49

Mozzarella proaspătă este un tip de brânză de proveniență italiană, cu gust puternic de lapte, care

nu se maturează. Inițial, mozzarella a fost produsă din lapte de bivoliță însă, în prezent, aceasta se

produce și din lapte de vacă. Legenda spune că mozzarella a fost descoperită din greșeală, atunci

când un lăptar din Napoli a scăpat o bucată de caș într-o oală cu apă fierbinte, după care a scos-o

și a frământat-o pentru a-i păstra forma.

Gorgonzola, de

obicei, este maturată

timp de trei-patru luni. În

timpul procesului de maturare

tije metalice sunt introduse și scoase

rapid, astfel se crează canale de aer

care permit porilor de mucegai

să crească, creând “nervurile”

caracteristice brânzei.

Mozzarella proaspătă

GALBANI

Mascarpone

• 80% grăsime

• 500 g

• preț/bucată

21,93