5
www.metro.ro46,99
Creveţi prefierţi
• 40-60 bucăţi/kg
• provenienţă:
acvacultură
• preţ/kg
ORIGINE
ECUADOR
23,29
MATEUS
Alb, Rose
• 0.75L
• preţ/sticlă
8,99
BARON
D'ARIGNAC
Alb, Rose,
RoÖu
• 0.75L
• preţ/sticlă
ORIGINE
GRECIA
ORIGINE
NORVEGIA
44,99
Rondele
de somon
• provenienţă:
acvacultură
• preţ/kg
29,99
Biban de mare
• 300-400 g/bucată
• provenienţă: acvacultură
• preţ/kg
6,29
Physalis
• preţ/bucată
ORIGINE
COLUMBIA
ORIGINE
ROMÂNIA
PRODUS
CONGELAT
PRODUS
CONGELAT
7,49
Ciuperci
Shimeji albe
• preţ/bucată
4,99
Portocale suc
• preţ/kg
19,99
BLACK ANGUS
Hamburger
• 12x100g/6x200g
• preţ/colet
12,49
Pui
POUSSIN
• vid
• 550g
• preţ/bucată
ORIGINE
AFRICA
DESUD
ORIGINE
CHINA
Rulou din piept de curcan
cu sparanghel
INGREDIENTE (pentru 6 porØii):
- 1,2 kg piept de curcan
- 500 g sparanghel (verde si alb)
- 150 g bacon feliat Horeca Select
- 150 ceapă
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- 150 ml smântână dulce
- Civas Horeca Select
- Sare Öi piper proaspăt măcinate
Mod de preparare:
Se porØionează pieptul de curcan în 6 bucăØi, pe care le aplatizăm cu
ciocanul de carne Öi le asezonăm cu sare Öi piper. BlanÖăm sparanghelul
în apă cu sare, apoi îl scoatem în apă cu gheaØă. Se poate folosi Öi
sparanghel congelat, dar acesta nu mai trebuie blanÖat.
Peste pieptul de curcan adăugam baconul feliat Horeca Select Öi 2-3 bucăØi
de sparanghel Öi îl rulăm.
Călim bucăØile de sparanghel rămase, împreună cu ceapa tocată în puØin
ulei, după care adăugăm smântâna dulce Öi dăm gust cu sare Öi piper.
Ruloul de curcan îl gătim într-o tigaie antiaderenØă, iar după ce s-a
rumenit uniform pe toate părØile îl introducem la cuptor pentru 12-15
minute.
PoziØionăm garnitura de sparanghel saute cu sos de smântână dulce
în centrul farfuriei, iar peste garnitură ruloul de curcan Öi decorăm cu
chivas mărunØit.
ORIGINE
FRANȚA