Previous Page  5 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 5 / 24 Next Page
Page Background

5

www.metro.ro

46,99

Creveţi prefierţi

• 40-60 bucăţi/kg

• provenienţă:

acvacultură

• preţ/kg

ORIGINE

ECUADOR

23,29

MATEUS

Alb, Rose

• 0.75L

• preţ/sticlă

8,99

BARON

D'ARIGNAC

Alb, Rose,

RoÖu

• 0.75L

• preţ/sticlă

ORIGINE

GRECIA

ORIGINE

NORVEGIA

44,99

Rondele

de somon

• provenienţă:

acvacultură

• preţ/kg

29,99

Biban de mare

• 300-400 g/bucată

• provenienţă: acvacultură

• preţ/kg

6,29

Physalis

• preţ/bucată

ORIGINE

COLUMBIA

ORIGINE

ROMÂNIA

PRODUS

CONGELAT

PRODUS

CONGELAT

7,49

Ciuperci

Shimeji albe

• preţ/bucată

4,99

Portocale suc

• preţ/kg

19,99

BLACK ANGUS

Hamburger

• 12x100g/6x200g

• preţ/colet

12,49

Pui

POUSSIN

• vid

• 550g

• preţ/bucată

ORIGINE

AFRICA

DESUD

ORIGINE

CHINA

Rulou din piept de curcan

cu sparanghel

INGREDIENTE (pentru 6 porØii):

- 1,2 kg piept de curcan

- 500 g sparanghel (verde si alb)

- 150 g bacon feliat Horeca Select

- 150 ceapă

- 30 ml ulei de floarea soarelui

- 150 ml smântână dulce

- Civas Horeca Select

- Sare Öi piper proaspăt măcinate

Mod de preparare:

Se porØionează pieptul de curcan în 6 bucăØi, pe care le aplatizăm cu

ciocanul de carne Öi le asezonăm cu sare Öi piper. BlanÖăm sparanghelul

în apă cu sare, apoi îl scoatem în apă cu gheaØă. Se poate folosi Öi

sparanghel congelat, dar acesta nu mai trebuie blanÖat.

Peste pieptul de curcan adăugam baconul feliat Horeca Select Öi 2-3 bucăØi

de sparanghel Öi îl rulăm.

Călim bucăØile de sparanghel rămase, împreună cu ceapa tocată în puØin

ulei, după care adăugăm smântâna dulce Öi dăm gust cu sare Öi piper.

Ruloul de curcan îl gătim într-o tigaie antiaderenØă, iar după ce s-a

rumenit uniform pe toate părØile îl introducem la cuptor pentru 12-15

minute.

PoziØionăm garnitura de sparanghel saute cu sos de smântână dulce

în centrul farfuriei, iar peste garnitură ruloul de curcan Öi decorăm cu

chivas mărunØit.

ORIGINE

FRANȚA