4
7,19
RIOBA
Zahăr alb/brun stick
• 200 x 5g
• preţ/pungă începând cu:
15,29
Dulceaţă
vişine/afine
• 900 g
• preţ/bucată începând cu:
17,69
DELIK'AT
Condiment
legume
• 1 kg
• preţ/bucată
27,29
DOBROGEA
Făină tip 000
• 10 kg
• preţ/bucată
10,90
AMATA
Pulpă de roșii/
Roșii întregi
decojite
• 2550 g
• preț/conservă
28,34
Ciuperci
tăiate
• 3950 g
• preţ/borcan
Papanași
moldovenești
INGREDIENTE
(pentru 8 bucăți):
- 30 g griș,
- 200 g faina,
- 400 g branza de vaci Horeca Select
- 3 g bicarbonat de sodiu
- 2 buc oua
- 100 g zahar
- 300 g dulceata de afine Horeca Select
- 300 g smantana Horeca Select
- 2 g sare
Mod de preparare:
Se separă gălbenușurile de albușuri, iar albușurile se bat spumă. Se
amestecă brânza de vaci cu gălbenușurile, făina, grișul,bicarbonatul de
sodiu, zahărul și sarea. La sfârșit se adăuga albușurile bătute spumă.
Se împarte aluatul în 8 bucăți și se aduc la forma de papanași. Se încinge
uleiul și se prăjesc în el pe ambele părți până devin aurii.
Se servesc cu smântână și dulceață de afine.