Previous Page  4 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 4 / 24 Next Page
Page Background

4

7,19

RIOBA

Zahăr alb/brun stick

• 200 x 5g

• preţ/pungă începând cu:

15,29

Dulceaţă

vişine/afine

• 900 g

• preţ/bucată începând cu:

17,69

DELIK'AT

Condiment

legume

• 1 kg

• preţ/bucată

27,29

DOBROGEA

Făină tip 000

• 10 kg

• preţ/bucată

10,90

AMATA

Pulpă de roșii/

Roșii întregi

decojite

• 2550 g

• preț/conservă

28,34

Ciuperci

tăiate

• 3950 g

• preţ/borcan

Papanași

moldovenești

INGREDIENTE

(pentru 8 bucăți):

- 30 g griș,

- 200 g faina,

- 400 g branza de vaci Horeca Select

- 3 g bicarbonat de sodiu

- 2 buc oua

- 100 g zahar

- 300 g dulceata de afine Horeca Select

- 300 g smantana Horeca Select

- 2 g sare

Mod de preparare:

Se separă gălbenușurile de albușuri, iar albușurile se bat spumă. Se

amestecă brânza de vaci cu gălbenușurile, făina, grișul,bicarbonatul de

sodiu, zahărul și sarea. La sfârșit se adăuga albușurile bătute spumă.

Se împarte aluatul în 8 bucăți și se aduc la forma de papanași. Se încinge

uleiul și se prăjesc în el pe ambele părți până devin aurii.

Se servesc cu smântână și dulceață de afine.