11
www.metro.ro4,19
14,99
File cod
Alaska
Pollock
•650g net/bucată
•preØ/bucată
PRODUS
CONGELAT
Õprot
•IQF
•10kg/bax
•preØ/kg
ORIGINE
ROMÂNIA
ORIGINE
ROMÂNIA
ORIGINE
ROMÂNIA
ORIGINE
ROMÂNIA
6,49
Cartofi
pentru copt
• 5kg
• preţ/sac
7,49
Salata
Delicioasă
• 500g
• preţ/pungă
184,98
Shorma
de pui
• bax 15kg
• preţ/bax
7,89
CUMSECADE
Pui griller
• proaspăt
• pungă
• preţ/kg
15,89
CUMSECADE
Piept de pui
dezosat
• proaspăt
• pungă
• preţ/kg
ORIGINE
ROMÂNIA
PRODUS
CONGELAT
Pui întreg barbecue
INGREDIENTE
(pentru 4 porØii):
- 1 buc Pui grill
(1,4 - 1,6 kg)
- 15 g usturoi
- 1 ardei iute
- 5 grame piper cayenne
- 30 ml ulei de măsline
extra virgin
Horeca Select
- 1 lămâie
- 5 g salvie proaspătă
- sare
Marinata:
Usturoiul Öi ardeiul iute se mărunØeÖte cât mai mic Öi se amestecă într-un
gastronom (GN) cu uleiul de măsline, piperul cayenne măcinat, coaja de la lămâie
rasă Öi sucul de la lămâie.
Mod de preparare:
Se taie puiul pe spate, scoØându-i coloana vertebrală Öi se desface astfel încât toată
suprafaØa acoperită de piele să fie aÖezată în tavă în sus.
Se adăugă sub pielea puiului frunzele de salvie rupte în bucăØi, apoi aÖezăm puiul în
marinată.
Cu o pensulă întindem marinata peste tot puiul. Sigilăm la aparatul de vidat (sau cu
folie alimentară) Öi îl Øinem la marinat minim 12 ore.
Puiul se găteÖte pe grătar până la 30 de minute la putere mică, adăugând din când în
când cu o pensulă marinata rămasă.
Poate fi servit (opØional) cu sos de roÖii coapte la grătar cu usturoi.
PRODUS
CONGELAT