Previous Page  11 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 11 / 24 Next Page
Page Background

11

www.metro.ro

4,19

14,99

File cod

Alaska

Pollock

•650g net/bucată

•preØ/bucată

PRODUS

CONGELAT

Õprot

•IQF

•10kg/bax

•preØ/kg

ORIGINE

ROMÂNIA

ORIGINE

ROMÂNIA

ORIGINE

ROMÂNIA

ORIGINE

ROMÂNIA

6,49

Cartofi

pentru copt

• 5kg

• preţ/sac

7,49

Salata

Delicioasă

• 500g

• preţ/pungă

184,98

Shorma

de pui

• bax 15kg

• preţ/bax

7,89

CUMSECADE

Pui griller

• proaspăt

• pungă

• preţ/kg

15,89

CUMSECADE

Piept de pui

dezosat

• proaspăt

• pungă

• preţ/kg

ORIGINE

ROMÂNIA

PRODUS

CONGELAT

Pui întreg barbecue

INGREDIENTE

(pentru 4 porØii):

- 1 buc Pui grill

(1,4 - 1,6 kg)

- 15 g usturoi

- 1 ardei iute

- 5 grame piper cayenne

- 30 ml ulei de măsline

extra virgin

Horeca Select

- 1 lămâie

- 5 g salvie proaspătă

- sare

Marinata:

Usturoiul Öi ardeiul iute se mărunØeÖte cât mai mic Öi se amestecă într-un

gastronom (GN) cu uleiul de măsline, piperul cayenne măcinat, coaja de la lămâie

rasă Öi sucul de la lămâie.

Mod de preparare:

Se taie puiul pe spate, scoØându-i coloana vertebrală Öi se desface astfel încât toată

suprafaØa acoperită de piele să fie aÖezată în tavă în sus.

Se adăugă sub pielea puiului frunzele de salvie rupte în bucăØi, apoi aÖezăm puiul în

marinată.

Cu o pensulă întindem marinata peste tot puiul. Sigilăm la aparatul de vidat (sau cu

folie alimentară) Öi îl Øinem la marinat minim 12 ore.

Puiul se găteÖte pe grătar până la 30 de minute la putere mică, adăugând din când în

când cu o pensulă marinata rămasă.

Poate fi servit (opØional) cu sos de roÖii coapte la grătar cu usturoi.

PRODUS

CONGELAT