Clasic, dar iberic!
Vrei o gustare rapidă, care să nu necesite pregătiri și eforturi de
telenovelă? Perfect! Combina ia clasică de pateu cu brânză: rupe în
două o pâinică (de la Lidl, normal), așază pe ea pateul în stil iberic.
Adaugă deasupra o felie generoasă de brânză autentică Mahon -
gustul ei dulce-picant se completează de minune cu cel al pastei de
anșoa din pateu.
Jamón Superstar!
Jamón Gran Reserva. Vedeta bucătăriei spaniole vine în bucătăria
ta. Dar merge și în fa a televizorului: ia cea mai largă farfurie din
casă, o pungă de Pan Tostado și trage aproape un bol plin cu
măsline verzi umplute cu ardei roșu. Ca să nu te complici, așază pe
farfurie câteva foi de salată verde mărun ite și amestecate cu boade
de năut gata preparat și câteva “corazonez” de anghinare.
Aceasta e salata minunată care-și așteaptă vedeta: gata feliată,
numai bună de așternut în farfurie.