Previous Page  5 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 5 / 24 Next Page
Page Background

Clasic, dar iberic!

Vrei o gustare rapidă, care să nu necesite pregătiri și eforturi de

telenovelă? Perfect! Combina ia clasică de pateu cu brânză: rupe în

două o pâinică (de la Lidl, normal), așază pe ea pateul în stil iberic.

Adaugă deasupra o felie generoasă de brânză autentică Mahon -

gustul ei dulce-picant se completează de minune cu cel al pastei de

anșoa din pateu.

Jamón Superstar!

Jamón Gran Reserva. Vedeta bucătăriei spaniole vine în bucătăria

ta. Dar merge și în fa a televizorului: ia cea mai largă farfurie din

casă, o pungă de Pan Tostado și trage aproape un bol plin cu

măsline verzi umplute cu ardei roșu. Ca să nu te complici, așază pe

farfurie câteva foi de salată verde mărun ite și amestecate cu boade

de năut gata preparat și câteva “corazonez” de anghinare.

Aceasta e salata minunată care-și așteaptă vedeta: gata feliată,

numai bună de așternut în farfurie.