Paella de Mariscos!
Celebrul preparat iberic vine din nou pe masa ta. În Paella Sol y Mar, ai totul gata preparat: orez
asezonat cu șofran, bucă ele de piept de pui, legume vesele și, bineîn eles, fructe de mare. Vrei
un secret? Po i să-i adaugi midii în marinată cu ulei de măsline sau chiar scoici cu sos, pentru a-i
accentua gustul mediteraneean. Dacă ești însă curajos (și curios) po i să-i adaugi chiar file de anșoa!
Stropește-o la final cu zeamă de lămâie și alătură-i un pahar de vin spaniol - Azumbre Verdejo ar fi o
alegere bună.
Năut + anșoa = amor
O combina ie culinară pe cât de inedită, pe atât de
gustoasă! Într-o tigaie și un strop de ulei de măsline
se încing bucă ile de file de anșoa, sare de mare, piper
boabe și pătrunjel. Adaugi apoi boabele de năut, gata
preparate și amesteci totul timp de 2 minute.
La final, răstorni tigaia într-un bol, adaugi un pumn
de snackuri de porumb și-ai ob inut o salată de latin
lover! :)
Simplitate.
Ceva rapid, ceva simplu, ceva
gustos. Super combo iberic: pâine
prăjită, ton tăiat fin și marinat în
ulei de floarea-soarelui și măsline
umplute cu ardei gras.