Previous Page  11 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 11 / 24 Next Page
Page Background

Paella de Mariscos!

Celebrul preparat iberic vine din nou pe masa ta. În Paella Sol y Mar, ai totul gata preparat: orez

asezonat cu șofran, bucă ele de piept de pui, legume vesele și, bineîn eles, fructe de mare. Vrei

un secret? Po i să-i adaugi midii în marinată cu ulei de măsline sau chiar scoici cu sos, pentru a-i

accentua gustul mediteraneean. Dacă ești însă curajos (și curios) po i să-i adaugi chiar file de anșoa!

Stropește-o la final cu zeamă de lămâie și alătură-i un pahar de vin spaniol - Azumbre Verdejo ar fi o

alegere bună.

Năut + anșoa = amor

O combina ie culinară pe cât de inedită, pe atât de

gustoasă! Într-o tigaie și un strop de ulei de măsline

se încing bucă ile de file de anșoa, sare de mare, piper

boabe și pătrunjel. Adaugi apoi boabele de năut, gata

preparate și amesteci totul timp de 2 minute.

La final, răstorni tigaia într-un bol, adaugi un pumn

de snackuri de porumb și-ai ob inut o salată de latin

lover! :)

Simplitate.

Ceva rapid, ceva simplu, ceva

gustos. Super combo iberic: pâine

prăjită, ton tăiat fin și marinat în

ulei de floarea-soarelui și măsline

umplute cu ardei gras.