Previous Page  4 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 4 / 24 Next Page
Page Background

O super idee: cocktail iberic!

Ia un pepene galben, taie-l pe jumătate și scobește-l. Taie salamul Fuet și brânza

Manchego în cubule e și pune-le într-un bol. Taie o jumătate de pepene în

cubule e, amestecă-le cu salamul și brânza și adaugă sare și piper după gust.

Umple cealaltă jumătate de pepene cu acest amestec pe care-l po i stropi cu pu ină

zeamă de lămâie și ulei de măsline. Po i decora totul cu câteva frunze de busuioc

sau... po i sări direct la degustat în stil iberic!

Chorizo vesel!

Chorizo nu mai are nevoie de nicio

prezentare. Dar are nevoie de complimente!

Înveselește-l servindu-l alături de Pan

Tostado con Tomate (hai ca știi ce-nseamnă)

și maslinele verzi Manzanilla, de care nu te

mai saturi.

Tapas Guapas!

Vrei să guști din tot ce are Peninsula Iberică mai bun

de oferit? Nimic mai simplu: faci niște tapas cât ai

zice...guapas. :) Mini salamurile (Fuet, Chorizo sau

chiar ambele) merg minunat alături de brânzeturile

iberice din lapte de oaie și de capră si de câteva felii

de salam uscat spaniol. Le pui pe un platou pe care

între timp ai așezat discret feliile de Pan Tostado

crocante și aromate cu roșii și oregano sau cu

usturoi și pătrunjel. Deja ai tapas, dar pentru nivelul

următor de gust mediteraneean, servește totul cu

sosul spaniol din roșii coapte, cu ceapă!