Previous Page  6 / 12 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 6 / 12 Next Page
Page Background

6

Olanda

VIȚEL

A

n

t

r

i

c

o

t de viţe

l

• vacuum

• preţ/kg

R

a

s

o

l

a

lb de viţ

e

l

• vacuum

• preţ/kg

M

u

ş

c

h

i viţel

• vacuum

• preţ/kg

S

c

ă

r

i

c

i

c

ă din cotle

t

d

e

vi

ţe

l

• bax cca 3kg

• preţ/kg

CONGELATĂ

PROASPĂT

PROASPĂT

PROASPĂT

109,99

79,98

22,99

39,99

Recomandate pentru prăjire, grătar sau cuptor: mușchi, antricot, vrăbioară,

T-bone, faux-fillet (piesa din spată) sau rasol alb (piesa din pulpă).

Recomandate pentru înăbușire sau fierbere:

spata, pulpa, rasol, piept și coaste.

Sugestia

bucătarului pentru

friptura de vită perfectă

ÎN SÂNGE - BLUE

Se gătește până când

temperatura interioară

atinge 50°C.

RARE

Se gătește până când

temperatura interioară

atinge 60°C.

MEDIUM RARE

Se gătește până când

temperatura interioară

atinge 65°C.

MEDIUM

Se gătește până când

temperatura interioară

atinge 70°C.

BINE FĂCUT - WELL DONE

Se gătește până când

temperatura interioară

atinge 77°C.

FOARTE BINE FĂCUT -

VERY WELL DONE

Se gătește până când

temperatura interioară

atinge 82°C.