6
Olanda
VIȚEL
A
n
t
r
i
c
o
t de viţe
l
• vacuum
• preţ/kg
R
a
s
o
l
a
lb de viţ
e
l
• vacuum
• preţ/kg
M
u
ş
c
h
i viţel
• vacuum
• preţ/kg
S
c
ă
r
i
c
i
c
ă din cotle
t
d
e
vi
ţe
l
• bax cca 3kg
• preţ/kg
CONGELATĂ
PROASPĂT
PROASPĂT
PROASPĂT
109,99
79,98
22,99
39,99
Recomandate pentru prăjire, grătar sau cuptor: mușchi, antricot, vrăbioară,
T-bone, faux-fillet (piesa din spată) sau rasol alb (piesa din pulpă).
Recomandate pentru înăbușire sau fierbere:
spata, pulpa, rasol, piept și coaste.
Sugestia
bucătarului pentru
friptura de vită perfectă
ÎN SÂNGE - BLUE
Se gătește până când
temperatura interioară
atinge 50°C.
RARE
Se gătește până când
temperatura interioară
atinge 60°C.
MEDIUM RARE
Se gătește până când
temperatura interioară
atinge 65°C.
MEDIUM
Se gătește până când
temperatura interioară
atinge 70°C.
BINE FĂCUT - WELL DONE
Se gătește până când
temperatura interioară
atinge 77°C.
FOARTE BINE FĂCUT -
VERY WELL DONE
Se gătește până când
temperatura interioară
atinge 82°C.