5
www.metro.roM
OD
D
E
P
R
E
P
A
R
AR
E:
Preparăm sosul de piper verde:
se sotează ceapa cu piper verde boabe, se deglasează cu cognac, se reduce, se adaugă smântână lichidă,
sos demi-glace și se gătește încă 5 minute. Sosul se blendează și la final se adaugă boabe de piper
întregi. Fileul de vită se gătește la tigaie, se deglasează cu cognac, se reduce, apoi se adaugă sosul.
Se recomandă garnitură de legume în stil italian sau garnitura de orez prefiert HORECA Select, gătit
cu stafide, merișoare și alune de pădure.
România
VITĂ
A
n
t
r
i
c
o
t
d
e
v
i
t
ă
fără os
• vacuum
• preţ/kg
V
r
a
b
i
o
ară
d
e
v
i
t
ă
fără os
• vacuum
• preţ/kg
M
u
ş
c
h
i de vită
• vacuum
• preţ/kg
K
R
A
V
Y
S
T
B
o
n
e
• cca 500g
• preţ/kg
PROASPĂT
PROASPĂT
PROASPĂT
PROASPĂT
84,99
24,99
24,49
IN
G
R
E
D
IENTE - 4
p
o
rț
i
i
• 720 g file de vită Brazilia
• 20 g piper verde boabe
• 50 g unt
• 50 g ceapă echalotes
• 20 ml cognac
• 400 g cartofi
• 30 g pătrunjel proaspăt
• 20 g sos spaniol (sos demi-glace)
• 20 g pastă de tomate
• 10 g usturoi
• 40 g bacon
62,99