Previous Page  5 / 12 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 5 / 12 Next Page
Page Background

5

www.metro.ro

M

OD

D

E

P

R

E

P

A

R

AR

E:

Preparăm sosul de piper verde:

se sotează ceapa cu piper verde boabe, se deglasează cu cognac, se reduce, se adaugă smântână lichidă,

sos demi-glace și se gătește încă 5 minute. Sosul se blendează și la final se adaugă boabe de piper

întregi. Fileul de vită se gătește la tigaie, se deglasează cu cognac, se reduce, apoi se adaugă sosul.

Se recomandă garnitură de legume în stil italian sau garnitura de orez prefiert HORECA Select, gătit

cu stafide, merișoare și alune de pădure.

România

VITĂ

A

n

t

r

i

c

o

t

d

e

v

i

t

ă

fără os

• vacuum

• preţ/kg

V

r

a

b

i

o

ară

d

e

v

i

t

ă

fără os

• vacuum

• preţ/kg

M

u

ş

c

h

i de vită

• vacuum

• preţ/kg

K

R

A

V

Y

S

T

B

o

n

e

• cca 500g

• preţ/kg

PROASPĂT

PROASPĂT

PROASPĂT

PROASPĂT

84,99

24,99

24,49

IN

G

R

E

D

IENTE - 4

p

o

i

i

• 720 g file de vită Brazilia

• 20 g piper verde boabe

• 50 g unt

• 50 g ceapă echalotes

• 20 ml cognac

• 400 g cartofi

• 30 g pătrunjel proaspăt

• 20 g sos spaniol (sos demi-glace)

• 20 g pastă de tomate

• 10 g usturoi

• 40 g bacon

62,99