Previous Page  12 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 12 / 24 Next Page
Page Background

12

31.

15

36.

35

REDUCERE

14%

15.

99

18.

74

REDUCERE

14%

44.

79

55.

85

REDUCERE

19%

68.

19

79.

35

REDUCERE

14%

31.

89

36.

49

44.

47

REDUCERE

17%

34.

39

38.

70

REDUCERE

11%

32.

99

35.

15

REDUCERE

6%

14.

99

17.

73

REDUCERE

15%

44.

49

47.

51

REDUCERE

6%

9.

69

11.

25

REDUCERE

13%

MAZZA

• Roşii întregi / pulpă

pentru pizza

• 4050 g per buc.

22.

29

30.

90

REDUCERE

27%

. .

CONSERVFRUCT

• Varză murată pentru sărmăluţe

• 1600 g per buc.

NEFELI

• Ardei capia

copţi

• 4200 g

per buc.

DARINNE

• Ardei capia copţi

• 1700 g per buc.

GRADENA

• Salată de sfeclă

• 4000 g per buc.

21.

39

25.

06

REDUCERE

14%

HAMÉ

• Ton mărunțit în ulei vegetal

• 1705 g per buc.

SULTAN

• Pastă

de tomate 24%

• 3300 g per buc.

CIRIO

• Roşii decojite

• 2500 g per buc.

A LA CARTE

• Sarmale

la cuptor

din carne

de porc și vită

• 4250 g per buc.

FARMER

• Măsline Kalamata extra large

• 1,75 kg per cutie

ZEYNO

• Măsline

negre

rondele

• 2 kg

per cutie

GRAND DEFNE

• Măsline negre Superior

• 2,5 kg per cutie

SCANDIA SIBIU

• Ciorbă de burtă dreasă cu smântână

• 2000 g per buc.