Previous Page  24 / 24
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 24 / 24
Page Background

Ofertelecuprinse înbroşurăsuntvalabile înperioada ,cuexcepţiamagazinuluiTârguMureş-GheorgheDoja62/62A, indicată,numaipentruachiziţiilecuridicatadinmagazineleSelgros , în limitastoculuiexistent.Vânzarease facepebaza legitimaţieideclientdupăcondiţiiledebazăaleSELGROSCash&Carry.

Accesulestepermisnumaipebaza legitimaţieideclient.ATENŢIE:Launelearticolepot intervenimodificăridepreţdatorateunoraspecteneimputabileSelgros. Informaţiiledesprearticoleşipreţurisuntprezentatesub rezervagreşelilorde tipar. Încazulneconformităţii

produsuluiachiziţionat,consumatorularedreptul la reparareaprodusului, înlocuireasau la restituireacontravaloriiacestuia, înconformitatecudispoziţiile legale învigoare ladatacumpărăriiprodusului.Esteposibilăachiziţionareaproduselor în rate,

princolaborareanoastrăcuRaiffeisenBank. ÎnmagazineleSelgros,platasepoateefectuanumerarsauprincardbancarMaestro,Mastercard,VisaşiVisaElectron.Preţurilesuntexprimate în leişiconţinTVA.

SELGROSCASH&CARRYSRL,CaleaBucureşti231,Braşov

,CIF:RO1

1805367,Nr.R.C.: J08/464/2001,Capitalsocial:288272740 lei

SOMONCUSALATĂDEMĂSLINE ŞI FENICUL

Mod de preparare:

SELGROS vă recomandă :

Tăiaţi mărarul de la fenicul

şi puneţi-l deoparte.

Tăiaţi feniculul în două

şi puneţi-l să fiarbă în apă

cu sare până dă în clocot.

Scoateţi feniculul din apa

fierbinte şi puneţi-l în apă

recepentruaprox.3min.Apoi

tăiaţi-l julien. Puneţi toate

ingredientele pentru salată

într-un bol mare şi amestecaţi-le bine.

Pregătiţi grătarul pentru o temperaturămare directă.

Pregătiţi rondelele de somon (scoateţi toate oasele

şi împreunaţi vârfurile cu o ţepuşă) şi ungeţi-le cu ulei,

asezonând cu sare şi piper. Puneţi somonul pe grătar

şi lăsaţi-l cu capacul pus

timp de 6-8 min. Întoarceţi

rondelele şi lăsaţi-le până

obţineţi gradul de coacere

dorit (2-3 min pentru

medium)

Se pune pe farfurie

şi se serveşte cu salată

deasupra.

Pentru 4 persoane l Timp de preparare: 30 min

Metodă de grătar: temperatură mare directă (230 – 290ºC) l Timp de coacere: 8-11 min.

4 rondele de somon sau file de somon de

aproximatix 200 g fiecare şi 3 cmgrosime

2 linguri de ulei demăsline

½ linguriţă de sare demare grunjoasă

¼piper negrumăcinat

Pentru salată:

1 fenicul de dimensiunemedie

125 g măsline verzi umplute cu ardei

roşu, înjumătăţite

3 cepe verzi – se toacă doar partea albă

şi verzuie

2 linguri demărar de la fenicul

1 lingură de ulei demăsline

½ linguriţă coajă rasă de la o lămâie

Accesorii:

4 ţepuşe din lemn lăsate 30min. în apă

Ingrediente:

După prepare, somonul trebuie

să aibe în interior culoarea

roze, pentru a nu îşi pierde

propietăţile nutritive.

Sfatul bucătarului:

Vă dorim

poftă bună!