Ofertelecuprinse înbroşurăsuntvalabile înperioada ,cuexcepţiamagazinuluiTârguMureş-GheorgheDoja62/62A, indicată,numaipentruachiziţiilecuridicatadinmagazineleSelgros , în limitastoculuiexistent.Vânzarease facepebaza legitimaţieideclientdupăcondiţiiledebazăaleSELGROSCash&Carry.
Accesulestepermisnumaipebaza legitimaţieideclient.ATENŢIE:Launelearticolepot intervenimodificăridepreţdatorateunoraspecteneimputabileSelgros. Informaţiiledesprearticoleşipreţurisuntprezentatesub rezervagreşelilorde tipar. Încazulneconformităţii
produsuluiachiziţionat,consumatorularedreptul la reparareaprodusului, înlocuireasau la restituireacontravaloriiacestuia, înconformitatecudispoziţiile legale învigoare ladatacumpărăriiprodusului.Esteposibilăachiziţionareaproduselor în rate,
princolaborareanoastrăcuRaiffeisenBank. ÎnmagazineleSelgros,platasepoateefectuanumerarsauprincardbancarMaestro,Mastercard,VisaşiVisaElectron.Preţurilesuntexprimate în leişiconţinTVA.
SELGROSCASH&CARRYSRL,CaleaBucureşti231,Braşov
,CIF:RO11805367,Nr.R.C.: J08/464/2001,Capitalsocial:288272740 lei
SOMONCUSALATĂDEMĂSLINE ŞI FENICUL
Mod de preparare:
SELGROS vă recomandă :
Tăiaţi mărarul de la fenicul
şi puneţi-l deoparte.
Tăiaţi feniculul în două
şi puneţi-l să fiarbă în apă
cu sare până dă în clocot.
Scoateţi feniculul din apa
fierbinte şi puneţi-l în apă
recepentruaprox.3min.Apoi
tăiaţi-l julien. Puneţi toate
ingredientele pentru salată
într-un bol mare şi amestecaţi-le bine.
Pregătiţi grătarul pentru o temperaturămare directă.
Pregătiţi rondelele de somon (scoateţi toate oasele
şi împreunaţi vârfurile cu o ţepuşă) şi ungeţi-le cu ulei,
asezonând cu sare şi piper. Puneţi somonul pe grătar
şi lăsaţi-l cu capacul pus
timp de 6-8 min. Întoarceţi
rondelele şi lăsaţi-le până
obţineţi gradul de coacere
dorit (2-3 min pentru
medium)
Se pune pe farfurie
şi se serveşte cu salată
deasupra.
Pentru 4 persoane l Timp de preparare: 30 min
Metodă de grătar: temperatură mare directă (230 – 290ºC) l Timp de coacere: 8-11 min.
4 rondele de somon sau file de somon de
aproximatix 200 g fiecare şi 3 cmgrosime
2 linguri de ulei demăsline
½ linguriţă de sare demare grunjoasă
¼piper negrumăcinat
Pentru salată:
1 fenicul de dimensiunemedie
125 g măsline verzi umplute cu ardei
roşu, înjumătăţite
3 cepe verzi – se toacă doar partea albă
şi verzuie
2 linguri demărar de la fenicul
1 lingură de ulei demăsline
½ linguriţă coajă rasă de la o lămâie
Accesorii:
4 ţepuşe din lemn lăsate 30min. în apă
Ingrediente:
După prepare, somonul trebuie
să aibe în interior culoarea
roze, pentru a nu îşi pierde
propietăţile nutritive.
Sfatul bucătarului:
Vă dorim
poftă bună!