Previous Page  11 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 11 / 24 Next Page
Page Background

Conserve şi

alimente de bază

11

15.

19

18.

37

REDUCERE

17%

17.

79

21.

09

REDUCERE

15%

18.

29

21.

35

REDUCERE

14%

24.

39

28.

18

REDUCERE

13%

7.

99

10.

02

REDUCERE

20%

22.

89

27.

47

REDUCERE

16%

22.

89

26.

69

REDUCERE

14%

21.

99

26.

15

REDUCERE

15%

14.

49

15.

38

REDUCERE

5%

ETHRAS

• Gogoșari în oțet

• 4320 g per buc.

MAZZA

• Fasole albă

• 2500 g per buc.

BONDUELLE

• Mazăre

• 4000 g per buc.

NATURAVIT

• Fasole galbenă

tăiată

• 4100 g per buc.

D’AUCY

• Porumb dulce

• 2150 g per buc.

LIMBURG

• Ciuperci tăiate

• 2575 g per buc.

OLYMPIA

• Compot de piersici

• 1700 g per buc.

TAO- TAO

• Lychee în sirop

• 565g per buc.

BUFTEA

• Castraveţi

în oţet 6-9 cm

3800 g per buc.