Conserve şi
alimente de bază
11
15.
19
18.
37
REDUCERE
17%
17.
79
21.
09
REDUCERE
15%
18.
29
21.
35
REDUCERE
14%
24.
39
28.
18
REDUCERE
13%
7.
99
10.
02
REDUCERE
20%
22.
89
27.
47
REDUCERE
16%
22.
89
26.
69
REDUCERE
14%
21.
99
26.
15
REDUCERE
15%
14.
49
15.
38
REDUCERE
5%
ETHRAS
• Gogoșari în oțet
• 4320 g per buc.
MAZZA
• Fasole albă
• 2500 g per buc.
BONDUELLE
• Mazăre
• 4000 g per buc.
NATURAVIT
• Fasole galbenă
tăiată
• 4100 g per buc.
D’AUCY
• Porumb dulce
• 2150 g per buc.
LIMBURG
• Ciuperci tăiate
• 2575 g per buc.
OLYMPIA
• Compot de piersici
• 1700 g per buc.
TAO- TAO
• Lychee în sirop
• 565g per buc.
BUFTEA
• Castraveţi
în oţet 6-9 cm
3800 g per buc.