Previous Page  4 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 4 / 16 Next Page
Page Background

Peștele fraged și suculent pus pe grătar, în stil rustic,

reprezintă un ospăț pentru cunoscători și maeștri

bucătari, deopotrivă. Comorile culinare acvatice sunt

demult printre preparatele-vedetă ale grătarelor de vară.

Vedetele

marii

4

16,

99

89,

99

119,

99

21,

99

29,

99

ORIGINE

SPANIA

ORIGINE

INDIA

ORIGINE

ITALIA

Crap sălbatic

• proveniență: captură

• calibru:

peste 2kg

• preț/kg

ORIGINE

GRECIA

Pastrav eviscerat

• 200-300g/bucată

• provenientă:

acvacultură

• preț/kg

Creveți cruzi

•calibru

10-25 bucăți/kg

•preț/kg

Caracatiţă

prefiartă

• peste 2kg/bucată

• provenienţă:

captură

• preț/kg

Biban de mare

• 300-400 grame/bucată

• provenienţă:

acvacultură

• preţ/kg