Peștele fraged și suculent pus pe grătar, în stil rustic,
reprezintă un ospăț pentru cunoscători și maeștri
bucătari, deopotrivă. Comorile culinare acvatice sunt
demult printre preparatele-vedetă ale grătarelor de vară.
Vedetele
marii
4
16,
99
89,
99
119,
99
21,
99
29,
99
ORIGINE
SPANIA
ORIGINE
INDIA
ORIGINE
ITALIA
Crap sălbatic
• proveniență: captură
• calibru:
peste 2kg
• preț/kg
ORIGINE
GRECIA
Pastrav eviscerat
• 200-300g/bucată
• provenientă:
acvacultură
• preț/kg
Creveți cruzi
•calibru
10-25 bucăți/kg
•preț/kg
Caracatiţă
prefiartă
• peste 2kg/bucată
• provenienţă:
captură
• preț/kg
Biban de mare
• 300-400 grame/bucată
• provenienţă:
acvacultură
• preţ/kg