la gratar
Orice friptură capătă un aspect mai apetisant dacă
așezăm bucata de carne pe grătar mai întâi la 45 de
grade. După câteva minute, în funcție de grosimea
bucății de carne, se întoarce la 90 de grade și se
menține pe grătar până se desprinde ușor de pe
acesta. Se repetă operațiunea și pe partea opusă.
www.metro.ro3
19,
99
11,
99
13,
99
15,
99
ORIGINE
ROMANIA
ORIGINE
ROMANIA
ORIGINE
ROMANIA
ORIGINE
ROMANIA
FRAGEDO
EXPERT
Pulpe de pui
inferioare
• proaspete
• gastro ATM
• preţ/kg
CUMSECADE
Piept de pui
dezosat
• proaspăt
• pungă
• preţ/kg
CUMSECADE
Pulpe pui
dezosate
făra piele
• proaspete
• pungă
• preţ/kg
Scăricică
de porc marinată
• proaspătă
• tavita ATM
• preţ/kg