Previous Page  3 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 16 Next Page
Page Background

la gratar

Orice friptură capătă un aspect mai apetisant dacă

așezăm bucata de carne pe grătar mai întâi la 45 de

grade. După câteva minute, în funcție de grosimea

bucății de carne, se întoarce la 90 de grade și se

menține pe grătar până se desprinde ușor de pe

acesta. Se repetă operațiunea și pe partea opusă.

www.metro.ro

3

19,

99

11,

99

13,

99

15,

99

ORIGINE

ROMANIA

ORIGINE

ROMANIA

ORIGINE

ROMANIA

ORIGINE

ROMANIA

FRAGEDO

EXPERT

Pulpe de pui

inferioare

• proaspete

• gastro ATM

• preţ/kg

CUMSECADE

Piept de pui

dezosat

• proaspăt

• pungă

• preţ/kg

CUMSECADE

Pulpe pui

dezosate

făra piele

• proaspete

• pungă

• preţ/kg

Scăricică

de porc marinată

• proaspătă

• tavita ATM

• preţ/kg