Previous Page  16 / 16
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 16 / 16
Page Background

16

Burgerul ideal trebuie să aibă

aproximativ 120-150 g și 2 cm

grosime, astfel încăt în timpul

frigerii să obținem o crustă

frumoasă, iar interiorul să

rămână suculent.

979,

00

Grătar gigant

• dimensiuni (L x l x H): 178 x 91 x 102 cm

• dimensiuni grill (L x l): 79 x 44,5 cm; 4 bucăți

• material: oțel

• grill cromat

• 4 roți plastic

• preţ/bucată

DIMENSIUNE XXL

(178 cm)

Anexă la broșura de reclamă 09/2016

Accesul în magazinele METRO este rezervat exclusiv posesorilor Legitimației de Client. Ofertele cuprinse în această broșură sunt valabile în limita stocului disponibil.

Prețurile din broșură sunt prezentate în lei cu TVA. Informațiile din această broșură sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar.

Pliant editat de S.C. METRO CASH & CARRY ROMÂNIA S.R.L. cu sediu social: București, sector 3, B-dul Theodor Pallady, nr. 51N, Cladirea C6, Corp A, înregistrată la Registrul Comerțului

cu numărul J40/9081/2010, CIF RO 8119423, capital social: 13.537.500 lei, având contul nr. RO10BACX0000003000909022 deschis la UniCredit Bank S.A.

Cum frigem burgerii?

1.

2.

3.

În mod ideal, chifteaua unui burger

trebuie să aibă circa 2 cm grosime.

Astfel, în timpul frigerii pe grătar se

obține o crustă frumoasă fără a se usca,

lucru care se poate întâmpla în cazul

chiftelelor prea subțiri. Chiftelele cu o

grosime mai mare de 2 cm se închid la

culoare prea mult la exterior, fără să fie

gătite suficient la interior.

Faceți o adâncitură

cu ajutorul

unei lingurițe

în compoziția

crudă. Astfel

poate fi acoperit

ușor cu celelalte

ingrediente din

chiflă.

Întoarceți

fiecare burger

o singură dată.

Din momentul

în care carnea nu

se mai lipește de

grătar puteți să

o întoarceți pe

cealaltă parte.