16
Burgerul ideal trebuie să aibă
aproximativ 120-150 g și 2 cm
grosime, astfel încăt în timpul
frigerii să obținem o crustă
frumoasă, iar interiorul să
rămână suculent.
979,
00
Grătar gigant
• dimensiuni (L x l x H): 178 x 91 x 102 cm
• dimensiuni grill (L x l): 79 x 44,5 cm; 4 bucăți
• material: oțel
• grill cromat
• 4 roți plastic
• preţ/bucată
DIMENSIUNE XXL
(178 cm)
Anexă la broșura de reclamă 09/2016
Accesul în magazinele METRO este rezervat exclusiv posesorilor Legitimației de Client. Ofertele cuprinse în această broșură sunt valabile în limita stocului disponibil.
Prețurile din broșură sunt prezentate în lei cu TVA. Informațiile din această broșură sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar.
Pliant editat de S.C. METRO CASH & CARRY ROMÂNIA S.R.L. cu sediu social: București, sector 3, B-dul Theodor Pallady, nr. 51N, Cladirea C6, Corp A, înregistrată la Registrul Comerțului
cu numărul J40/9081/2010, CIF RO 8119423, capital social: 13.537.500 lei, având contul nr. RO10BACX0000003000909022 deschis la UniCredit Bank S.A.
Cum frigem burgerii?
1.
2.
3.
În mod ideal, chifteaua unui burger
trebuie să aibă circa 2 cm grosime.
Astfel, în timpul frigerii pe grătar se
obține o crustă frumoasă fără a se usca,
lucru care se poate întâmpla în cazul
chiftelelor prea subțiri. Chiftelele cu o
grosime mai mare de 2 cm se închid la
culoare prea mult la exterior, fără să fie
gătite suficient la interior.
Faceți o adâncitură
cu ajutorul
unei lingurițe
în compoziția
crudă. Astfel
poate fi acoperit
ușor cu celelalte
ingrediente din
chiflă.
Întoarceți
fiecare burger
o singură dată.
Din momentul
în care carnea nu
se mai lipește de
grătar puteți să
o întoarceți pe
cealaltă parte.