Previous Page  72 / 76 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 72 / 76 Next Page
Page Background

Salată de pui și cuburi jucăușe de

Roquefort

TIMP: 45 min.

PORȚII: 4

Ingrediente:

Cum preparăm:

Stafidele se lasă la înmuiat în vinul alb. Pieptul de pui se

stropește cu ulei de măsline și se prăjește pe un grătar

încins, după care se taie cuburi

mari. Salata spălată, uscată

și ruptă se pune într-un bol

și se amestecă cu uleiul de

măsline și zeama de la lămâie.

Peste salată se pun feliile de

măr, miezul de nucă sfărâmat,

brânza Roquefort tăiată

cuburi de

aceeași dimensiune cu puiul și

stafidele înmuiate în vin.

Se servește cu crutoane!

Poftiți la masă!

Piept de pui 500 g

Brânză Roquefort 200 g

Salată verde 1 buc.

Miez de nucă 160 g

Mere 2 buc.

Ulei de măsline 50ml

Lămâie 1 buc.

Stafide 50 g

Vin alb 100ml

Brânză cu mucegai

Roquefort

9.49

100 g

produs disponibil

de luni, 16 noiembrie

72

Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro