Salată de pui și cuburi jucăușe de
Roquefort
TIMP: 45 min.
PORȚII: 4
Ingrediente:
Cum preparăm:
Stafidele se lasă la înmuiat în vinul alb. Pieptul de pui se
stropește cu ulei de măsline și se prăjește pe un grătar
încins, după care se taie cuburi
mari. Salata spălată, uscată
și ruptă se pune într-un bol
și se amestecă cu uleiul de
măsline și zeama de la lămâie.
Peste salată se pun feliile de
măr, miezul de nucă sfărâmat,
brânza Roquefort tăiată
cuburi de
aceeași dimensiune cu puiul și
stafidele înmuiate în vin.
Se servește cu crutoane!
Poftiți la masă!
Piept de pui 500 g
Brânză Roquefort 200 g
Salată verde 1 buc.
Miez de nucă 160 g
Mere 2 buc.
Ulei de măsline 50ml
Lămâie 1 buc.
Stafide 50 g
Vin alb 100ml
Brânză cu mucegai
Roquefort
9.49
100 g
produs disponibil
de luni, 16 noiembrie
72
Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro