Pulpe de pui confiate
TIMP: 6 h
PORȚII: 4
Ingrediente:
Cum preparăm:
Pulpele de pui se asezonează cu sare și cimbru, apoi se
lasă la marinat în frigider timp de o oră. După marinat,
se șterg și se așază într-o oală și se
acoperă cu ulei de măsline. Le lăsăm la
foc mic timp de 5 ore, având grijă ca
uleiul să nu înceapă să fiarbă deloc
și, pentru asta, vă recomand să
puneți ceva între flacără și oală.
Pentru garnitură, într-o tigaie
mai mare, călim în unt un cățel
de usturoi și adăugămmazărea.
Sotăm, după care adăugăm
smântâna. Lăsăm să scadă încet
pe foc, iar la final aruncăm o
mână de mărar tocat.
Pulpele de pui ar trebui să fie gata și
numai bune de servit imediat! Poftă bună!
Pulpe de pui inferioare cu os
1 kg
Ulei de măsline 2 l
Cimbru 30 g
Sare 30 g
Mazăre 300 g
Mărar 1 legătură
Usturoi 50 g
Smântână 250 g
Unt 75 g
Ulei de măsline
extra virgin din
Chania, Creta
24.99
750 ml
produs disponibil
de luni, 16 noiembrie
Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro
71