Previous Page  71 / 76 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 71 / 76 Next Page
Page Background

Pulpe de pui confiate

TIMP: 6 h

PORȚII: 4

Ingrediente:

Cum preparăm:

Pulpele de pui se asezonează cu sare și cimbru, apoi se

lasă la marinat în frigider timp de o oră. După marinat,

se șterg și se așază într-o oală și se

acoperă cu ulei de măsline. Le lăsăm la

foc mic timp de 5 ore, având grijă ca

uleiul să nu înceapă să fiarbă deloc

și, pentru asta, vă recomand să

puneți ceva între flacără și oală.

Pentru garnitură, într-o tigaie

mai mare, călim în unt un cățel

de usturoi și adăugămmazărea.

Sotăm, după care adăugăm

smântâna. Lăsăm să scadă încet

pe foc, iar la final aruncăm o

mână de mărar tocat.

Pulpele de pui ar trebui să fie gata și

numai bune de servit imediat! Poftă bună!

Pulpe de pui inferioare cu os

1 kg

Ulei de măsline 2 l

Cimbru 30 g

Sare 30 g

Mazăre 300 g

Mărar 1 legătură

Usturoi 50 g

Smântână 250 g

Unt 75 g

Ulei de măsline

extra virgin din

Chania, Creta

24.99

750 ml

produs disponibil

de luni, 16 noiembrie

Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro

71