Coșulețe cu Prosciutto cotto
TIMP: 15 min.
PORȚII: 4
Ingrediente:
Cum preparăm:
În mijlocul fiecărei felii de șuncă așezăm frumos o lingură
de cremă de brânză, apoi rulăm feliile și le așezăm în
mijlocul unei foi de plăcintă. Din foile de plăcintă astfel
umplute, facem coșulețe pe care le introducem în
cuptorul încins la 180°C,
timp de 3 minute.
Pentru sos, amestecăm
într-o cratită, la foc mic,
smântâna, parmezanul
și nucile mărunțite. Când
sosul devine suficient
de consistent, adăugăm
pătrunjelul tocat mărunt.
Cu acest sos, decorăm
coșulețele de foitaj
umplute cu șuncă și cremă
de brânză.
Poftiți la masă!
Cremă de brânză – 200 g
Foitaj – 1 pachet
Prosciutto cotto – 12 felii
Nuci – 200 g
Parmezan – 100 g
Smântână – 250 g
Prosciutto cotto
10.99
120 g
produs disponibil
de luni, 16 noiembrie
68
Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro