Previous Page  68 / 76 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 68 / 76 Next Page
Page Background

Coșulețe cu Prosciutto cotto

TIMP: 15 min.

PORȚII: 4

Ingrediente:

Cum preparăm:

În mijlocul fiecărei felii de șuncă așezăm frumos o lingură

de cremă de brânză, apoi rulăm feliile și le așezăm în

mijlocul unei foi de plăcintă. Din foile de plăcintă astfel

umplute, facem coșulețe pe care le introducem în

cuptorul încins la 180°C,

timp de 3 minute.

Pentru sos, amestecăm

într-o cratită, la foc mic,

smântâna, parmezanul

și nucile mărunțite. Când

sosul devine suficient

de consistent, adăugăm

pătrunjelul tocat mărunt.

Cu acest sos, decorăm

coșulețele de foitaj

umplute cu șuncă și cremă

de brânză.

Poftiți la masă!

Cremă de brânză – 200 g

Foitaj – 1 pachet

Prosciutto cotto – 12 felii

Nuci – 200 g

Parmezan – 100 g

Smântână – 250 g

Prosciutto cotto

10.99

120 g

produs disponibil

de luni, 16 noiembrie

68

Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro