Sufléu pufos de brânză cu trufe
TIMP: 40 min.
PORȚII: 4
Ingrediente:
Cum preparăm:
Separăm gălbenușurile și batem albușurile spumă, apoi
le băgăm în frigider. Frecăm gălbenușurile cu un praf
de sare și le adăugăm brânză rasă, apoi le băgăm și
pe ele în frigider. Într-o cratiță, încălzim laptele, apoi
adăugăm parmezanul și untul și amestecăm.
Adăugăm făina în ploaie și dăm cratița la
o parte, amestecând încontinuu. Când
laptele ajunge aproape de temperatura
camerei, adăugăm gălbenușurile, pe
care le încorporăm ușor cu o lingură
de lemn, apoi și albușurile spumă și
băgăm compoziția la frigider.
Se tapetează vasul pentru sufleu cu făină
și unt și se umple cu compoziția de suflé
3 sferturi din vas. Se introduce în cuptorul
încins la 190
º
C sau foc mare, timp de 20 de
minute.
Poftă mare!
Parmezan 75 g
Lapte 600 ml
Unt 100 g
Făină 60 g
Ouă 10 buc.
Brânză cu trufe 300 g
produs disponibil
de luni, 16 noiembrie
Brânză cu trufe
13.99
150 g
6
Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro