Previous Page  6 / 76 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 6 / 76 Next Page
Page Background

Sufléu pufos de brânză cu trufe

TIMP: 40 min.

PORȚII: 4

Ingrediente:

Cum preparăm:

Separăm gălbenușurile și batem albușurile spumă, apoi

le băgăm în frigider. Frecăm gălbenușurile cu un praf

de sare și le adăugăm brânză rasă, apoi le băgăm și

pe ele în frigider. Într-o cratiță, încălzim laptele, apoi

adăugăm parmezanul și untul și amestecăm.

Adăugăm făina în ploaie și dăm cratița la

o parte, amestecând încontinuu. Când

laptele ajunge aproape de temperatura

camerei, adăugăm gălbenușurile, pe

care le încorporăm ușor cu o lingură

de lemn, apoi și albușurile spumă și

băgăm compoziția la frigider.

Se tapetează vasul pentru sufleu cu făină

și unt și se umple cu compoziția de suflé

3 sferturi din vas. Se introduce în cuptorul

încins la 190

º

C sau foc mare, timp de 20 de

minute.

Poftă mare!

Parmezan 75 g

Lapte 600 ml

Unt 100 g

Făină 60 g

Ouă 10 buc.

Brânză cu trufe 300 g

produs disponibil

de luni, 16 noiembrie

Brânză cu trufe

13.99

150 g

6

Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro