Camembert în crustă elegantă de semințe
TIMP: 50 min.
PORȚII: 4
Ingrediente:
Cum preparăm:
Brânza Camembert se taie cuburi
mari și se dă de două ori prin făină,
ou și pesmet amestecat cu mixul de
semințe, păstrând aceeași ordine.
Se ține în congelator timp de 30 de
minute, după care se prăjește în baie
de ulei de floarea soarelui. Atenție, în
momentul în care se prăjește, să nu se
lase mai mult decât este cazul, altfel
veți găsi doar niște cubulețe goale!
Spunându-vă că se servește cu
salată și dulceață de vișine, nu-mi
rămâne decât să vă urez „poftă
bună”!
Brânză Camembert 450 g
Făină 120 g
Ouă 2 buc.
Lapte 50 ml
Mix semințe 250 g
Pesmet 100 g
Ulei de floarea soarelui 300
Gem de vișine 100 g
Salată 150 g
ml
Camembert
8.99
250 g
produs disponibil
de luni, 16 noiembrie
12
Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro