Previous Page  17 / 76 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 17 / 76 Next Page
Page Background

Somon învelit în

șuncă de Parma

TIMP: 30 min.

PORȚII: 4

Acest preparat merge de minune cu o garnitură de piure cu

ceapă prăjită. Pentru rețeta completă, avem nevoie de:

Ingrediente:

Cum preparăm:

Bucățile de somon se învelesc în șuncă de Parma și se

introduc în cuptor, la 180 de grade, timp de 15 minute.

Separat, se curăță cartofii și se fierb, apoi se scurg și se

zdrobesc. Se adaugă untul și laptele. Tot separat, tragem

în tigaie solzișorii de ceapă pe care îi punem peste piure,

împreună cu pătrunjelul tocat. Se servește totul cald și,

bineînțeles, cu multă poftă!

Cartofi 800 g

Lapte 200 g

Unt 200 g

Șuncă Parma 8 felii

Somon file 800 g (200 g / pers.)

Ceapă 1 buc.

Ulei de măsline – 50 ml

Pătrunjel – 1 legătură

produs disponibil

de luni, 16 noiembrie

Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro

17

Șuncă de Parma

11.99

90 g