Somon învelit în
șuncă de Parma
TIMP: 30 min.
PORȚII: 4
Acest preparat merge de minune cu o garnitură de piure cu
ceapă prăjită. Pentru rețeta completă, avem nevoie de:
Ingrediente:
Cum preparăm:
Bucățile de somon se învelesc în șuncă de Parma și se
introduc în cuptor, la 180 de grade, timp de 15 minute.
Separat, se curăță cartofii și se fierb, apoi se scurg și se
zdrobesc. Se adaugă untul și laptele. Tot separat, tragem
în tigaie solzișorii de ceapă pe care îi punem peste piure,
împreună cu pătrunjelul tocat. Se servește totul cald și,
bineînțeles, cu multă poftă!
Cartofi 800 g
Lapte 200 g
Unt 200 g
Șuncă Parma 8 felii
Somon file 800 g (200 g / pers.)
Ceapă 1 buc.
Ulei de măsline – 50 ml
Pătrunjel – 1 legătură
produs disponibil
de luni, 16 noiembrie
Prețurile sunt exprimate în LEI și includ TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă gama completă de produse pe lidl.ro
17
Șuncă de Parma
11.99
90 g