Previous Page  7 / 48 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 7 / 48 Next Page
Page Background

NOIEMBRIE 2016

07

Colontitlu

File de Păstrăv cu ierburi

provensale, conopidă, bacon

şi alune de pădure

INGREDIENTE

• 1 pungă File de păstrăv Edenia 600 g, decongelat în

prealabil, în frigider

• 1 pungă Conopidă Edenia 450 g

• 15 g ierburile provensale

• 8 linguri ulei de măsline

• 130 g bacon

• ½ linguriţă de nucșoară

• 1 linguriță oțet

• coajă și zeamă de la 1/2 lămâie

• 60 g alune de pădure

• sare și piper

MOD DE PREPARARE

1. Mixămamestecul de ierburi uscate provensale cu

3 linguri de ulei de măsline. Punem fileurile de

păstrăv, decongelate în prealabil, într-o tavă pe

hârtie de copt și le ungem cu această pastă.

Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 150 °C

timp de 10 minute.

2. Într-o oală cu apă clocotită, adăugăm o linguriță

de sare și linguriță de oțet, apoi conopida congelată

Edenia, pe care o blanșăm 2 minute. Scoatem

conopida într-un bol cu apă rece și o rupem în bucăți

mai mici.

3. Tăiem baconul julienne, îl călim într-o tigaie cu o

lingură de ulei de măsline timp de 2 minute, după

care adăugăm conopida şi presărăm deasupra sare,

piper şi nucşoară. Sotăm energic, mișcând tigaia

circular şi amestecând cu o spatulă de lemn.

Adăugăm alunele de pădure, coaja și zeama de la o

jumătate de lămâie.

4. Pe o farfurie întinsă așezăm garnitura de

conopidă cu bacon împreună cu fileurile de păstrăv

proaspăt scoase din cuptor.

Pentru cei ce doresc să țină post, se poate elimina

baconul din rețetă.

File de păstrăv

Edenia

22,73 lei

Conopidă

Edenia

5,05 lei

8,13 lei

PRE FĂRĂ REDUCERE

9,57 LEI

PRE FĂRĂ REDUCERE

10,20 LEI

8,67 lei

-15%

REDUCERE*

-15%

REDUCERE*

-15%

REDUCERE*

-15%

REDUCERE*

*Reducereadepre seaplicălacasademarcat.

PRE FĂRĂ REDUCERE 5,94 LEI

PRE FĂRĂ REDUCERE 26,74 LEI