M
i
c
d
eju
n
și b
ufe
t
Di
mi
ne
ți p
lin
e
de en
ergi
e,
pen
tru
fiec
are o
a
sp
et
e
4
* Cumpără în perioada 01 Octombrie – 30 Noiembrie 2016 din magazinele METRO articole HOCHLAND în valoare de minim 100 Ron (tva inclus)/factură şi primeşti automat
- 10% reducere direct pe factură, sau cumpără în valoare de minim 150 Ron (tva inclus)/factură şi primeşti automat -15% reducere direct pe factură. Discountul se aplică
pentru valoarea produselor participante şi se cumulează cu celelalte promoţii active. În această campanie nu sunt incluse articolele Master Cheese.
35
%
REDUCERE
16,69
23,
29
ESPINA
Bacon afumat
fără şorici
• bucată
• preţ/kg
10,
85
WUDY
Crenvurşti
curcan/pui clasic
• 1 kg
• preţ/bucată
10,
94
PRESIDENT
Brânză
cremoasă
• 500 g
• preț/bucată
20,
75
CRIS-TIM
Cârnaţi
cabanos
• bucată
• preţ/kg
11,
79
Şuncă
presată
• bucată
• preţ/kg
Preparare:
Într-o oală punem la fiert apă (2 l) cu sare și oțet (15ml). După ce apa
începe să fiarbă, micșorămfocul și spargemfiecare ou, introducându-l
ușor în apă. Lăsămsă fiarbă în apă timp de 2-3minute, după care le
scoatem într-o sită și le lăsămsă se scurgă de apă.
Tăiemchifla și o prăjimpe plită.
Blanșămsparanghelul 20-30 secunde, în funcție de grosimea lui și îl
scoatem în apă cu gheață pentru a-și păstra culoarea.
Baconul felii îl introducem la cuptor pentru câtevaminute.
Montămpe o farfurie bucata de jos din chiflă, baconul crocant, o felie
de roșie (opțional), sparanghel, un ou și sosul olandez. Opțional se
poate adăuga și cealaltă bucată de chiflă deasupra.
Pentru decor putemfolosi frunze de pătrunjel.
Se pun într-o crăticioară oţetul, apa şi piperul. Se dămixtura în clocot,
semicşorează flacăra şi se fierbe încet până se reduce cu o treime. Se ia
crăticioara de pe foc şi se lasă să se răcească puţin; se strecoară lichidul
într-un castron termorezistent. Se adaugă gălbenuşurile de ou în lichid
şi se bat cu telul. Se pune castronul la bainmarie. Se batemixtura de
ouă până devine omogenă apoi adaugămuntul încet până ce sosul se
îngroașă. Dacă acesta devine prea gros se poate dilua cu puțină apă
fierbinte. Se adaugă suc de lămâie, apoi se asezonează cu sare, piper
alb. Se serveşte imediat sau se ține la cald, dar numai mult de 2 ore.
Chifle 3 buc
Ouă 3 buc
Bacon 6 felii
Sos olandez 150ml
Sparanghel verde 60 g
Sare 2 g
Oțet 15 ml
3 felii de roșii
(opțional)
Sos olandez: (1 litru)
1125 g unt topit
clarifiat
1 g piper boabe
1 g sare
175 ml oțet de vin alb
120ml apă
40ml suc de lămâie
Piper alb măcinat,
după gust
Timpdepreparare:
20minute
Ingrediente:
3
Ouă Benedict
23,
29
Salam
Bănăţean
• bucată
• preţ/kg
RARĂUL
Cașcaval
• clasic/afumat
• cca. 1,5kg
• preț/kg
22,
19
HOCHLAND
Cașcaval felii
• clasic/afumat
• 150 g
• preț/bucată
6,
45
*