Anexă la broșura de reclamă 21/2016
Accesul în magazinele METRO este rezervat exclusiv posesorilor Legitimației de Client. Ofertele cuprinse în această broșură sunt valabile în limita stocului disponibil.
Prețurile din broșură sunt prezentate în lei cu TVA. Informațiile din această broșură sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar.
Pliant editat de S.C. METRO CASH & CARRY ROMÂNIA S.R.L. cu sediu social: București, sector 3, B-dul Theodor Pallady, nr. 51N, Cladirea C6, Corp A, înregistrată la Registrul Comerțului
cu numărul J40/9081/2010, CIF RO 8119423, capital social: 13.537.500 lei, având contul nr. RO10BACX0000003000909022 deschis la UniCredit Bank S.A.
BAZELE BUCĂTĂRIEI
• Informații generale despre bucătăria internațională
• Bazele bucătăriei – Fonduri și sosuri
• Bazele cofetariei
BUCĂTĂRII SPECIFICE
BUCĂTĂRIE ROMÂNEASCĂ
• Bucătărie Românească tradițională
• Muntenesc, carne roșie și vânat
BUCĂTĂRIE ITALIANĂ
• Bucătărie italiană clasică – Viva Italia
• Maeștri în prepararea pastelor
• Pizza, paste și desert
BUCĂTĂRIE INTERNAȚIONALĂ
• Bucătărie franțuzească
• Bucătărie asiatică
• Bucătărie grecească
• Bucătărie mexicană
• Bucătărie libaneză
FOOD SERVICE
Quick Food
Fast Food
Finger Food
PREPARATE SPECIFICE
• Realizarea gustărilor – Aperitivele, prima impresie contează
• Salate Mediteraneene
• Importanța legumelor și a fructelor în bucătărie
• Tarte franțuzești și istoria tartelor
• Fructe de mare – o alegere exotică
• Pește – importanța peștelui în meniu
• Module carne:
- Cum gătim carnea de origine România
- Avantajele cărnii din import
• Preparate vegane & vegetariene
• Produse congelate, noul trend rapid și gustos în gastronomie
• Module desert:
- Desert de cofetărie
- Desert á la carte și importanța desertului în restaurant
MENIURI SPECIALE
• Meniu de Paşte
• Meniu de Crăciun
• Bufet internațional
• Meniu á la Carte mediu
• Meniu VIP franțuzesc
• Modul Fine Dinning
BAR, CAFEA ȘI VIN
• Bar – Băuturi Spirtoase, Mixologie & Cocktailuri
• Vin – Istoria vinului, vinul în gastronomie și meseria de
somelier
• Cafea – Istoria cafelei, mixologie și realizarea cafelei perfecte
Importanța vinului în gastronomie
și asocierea acestuia cu preparatele
culinare – capitol integrat în fiecare modul culinar.
Începând cu 2016, din dorința de a contura evoluția acestui centru, ne desfășurăm activitatea sub o nouă identitate:
Academia de Gastronomie METRO, printr-o imagine mai dinamică și care dorește să transmită excelență, calitate și
creativitate, valori apreciate de noi și de profesioniștii din domeniu. Academia nu se adresează numai clienților
METRO Cash & Carry România care doresc să se perfecționeze în arta culinară, ci și companiilor care doresc
să organizeze în centrul gastronomic diverse evenimente sau chiar teambuilding-uri.
MODULE DE PREGĂTIRE
2016-2017
ORARUL MODULELOR SUSȚINUTE LA ACADEMIA DE GASTRONOMIE
Modul Salate Mediteraneene (13 Octombrie)
Modul Bufet Internațional (17 - 18 Octombrie / 19 - 20 Octombrie)
Modul Bucătarie Franțuzească (24 - 25 Octombrie / 26 - 27 Octombrie)
Modul Desert (31 Octombrie - 01 Noiembrie / 02 - 03 Noiembrie)
Modul Paste Italia (07 Noiembrie)
Pentru toate modulele secțiune specială de asociere a vinului
pentru fiecare rețetă în armonie cu preparatele culinare
CONTACT
Academia de Gastronomie
METRO Militari - Bd. Iuliu Maniu 500
[email protected] www.metro.ro