Table of Contents Table of Contents
Previous Page  4 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 4 / 16 Next Page
Page Background

M

i

c

d

eju

n

și b

ufe

t

Di

mi

ne

ți p

lin

e

de en

ergi

e,

pen

tru

fiec

are o

a

sp

et

e

4

* Cumpără în perioada 01 Octombrie – 30 Noiembrie 2016 din magazinele METRO articole HOCHLAND în valoare de minim 100 Ron (tva inclus)/factură şi primeşti automat

- 10% reducere direct pe factură, sau cumpără în valoare de minim 150 Ron (tva inclus)/factură şi primeşti automat -15% reducere direct pe factură. Discountul se aplică

pentru valoarea produselor participante şi se cumulează cu celelalte promoţii active. În această campanie nu sunt incluse articolele Master Cheese.

35

%

REDUCERE

16,69

23,

29

ESPINA

Bacon afumat

fără şorici

• bucată

• preţ/kg

10,

85

WUDY

Crenvurşti

curcan/pui clasic

• 1 kg

• preţ/bucată

10,

94

PRESIDENT

Brânză

cremoasă

• 500 g

• preț/bucată

20,

75

CRIS-TIM

Cârnaţi

cabanos

• bucată

• preţ/kg

11,

79

Şuncă

presată

• bucată

• preţ/kg

Preparare:

Într-o oală punem la fiert apă (2 l) cu sare și oțet (15ml). După ce apa

începe să fiarbă, micșorămfocul și spargemfiecare ou, introducându-l

ușor în apă. Lăsămsă fiarbă în apă timp de 2-3minute, după care le

scoatem într-o sită și le lăsămsă se scurgă de apă.

Tăiemchifla și o prăjimpe plită.

Blanșămsparanghelul 20-30 secunde, în funcție de grosimea lui și îl

scoatem în apă cu gheață pentru a-și păstra culoarea.

Baconul felii îl introducem la cuptor pentru câtevaminute.

Montămpe o farfurie bucata de jos din chiflă, baconul crocant, o felie

de roșie (opțional), sparanghel, un ou și sosul olandez. Opțional se

poate adăuga și cealaltă bucată de chiflă deasupra.

Pentru decor putemfolosi frunze de pătrunjel.

Se pun într-o crăticioară oţetul, apa şi piperul. Se dămixtura în clocot,

semicşorează flacăra şi se fierbe încet până se reduce cu o treime. Se ia

crăticioara de pe foc şi se lasă să se răcească puţin; se strecoară lichidul

într-un castron termorezistent. Se adaugă gălbenuşurile de ou în lichid

şi se bat cu telul. Se pune castronul la bainmarie. Se batemixtura de

ouă până devine omogenă apoi adaugămuntul încet până ce sosul se

îngroașă. Dacă acesta devine prea gros se poate dilua cu puțină apă

fierbinte. Se adaugă suc de lămâie, apoi se asezonează cu sare, piper

alb. Se serveşte imediat sau se ține la cald, dar numai mult de 2 ore.

Chifle 3 buc

Ouă 3 buc

Bacon 6 felii

Sos olandez 150ml

Sparanghel verde 60 g

Sare 2 g

Oțet 15 ml

3 felii de roșii

(opțional)

Sos olandez: (1 litru)

1125 g unt topit

clarifiat

1 g piper boabe

1 g sare

175 ml oțet de vin alb

120ml apă

40ml suc de lămâie

Piper alb măcinat,

după gust

Timpdepreparare:

20minute

Ingrediente:

3

Ouă Benedict

23,

29

Salam

Bănăţean

• bucată

• preţ/kg

RARĂUL

Cașcaval

• clasic/afumat

• cca. 1,5kg

• preț/kg

22,

19

HOCHLAND

Cașcaval felii

• clasic/afumat

• 150 g

• preț/bucată

6,

45

*