Table of Contents Table of Contents
Previous Page  16 / 16
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 16 / 16
Page Background

Anexă la broșura de reclamă 21/2016

Accesul în magazinele METRO este rezervat exclusiv posesorilor Legitimației de Client. Ofertele cuprinse în această broșură sunt valabile în limita stocului disponibil.

Prețurile din broșură sunt prezentate în lei cu TVA. Informațiile din această broșură sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar.

Pliant editat de S.C. METRO CASH & CARRY ROMÂNIA S.R.L. cu sediu social: București, sector 3, B-dul Theodor Pallady, nr. 51N, Cladirea C6, Corp A, înregistrată la Registrul Comerțului

cu numărul J40/9081/2010, CIF RO 8119423, capital social: 13.537.500 lei, având contul nr. RO10BACX0000003000909022 deschis la UniCredit Bank S.A.

BAZELE BUCĂTĂRIEI

• Informații generale despre bucătăria internațională

• Bazele bucătăriei – Fonduri și sosuri

• Bazele cofetariei

BUCĂTĂRII SPECIFICE

BUCĂTĂRIE ROMÂNEASCĂ

• Bucătărie Românească tradițională

• Muntenesc, carne roșie și vânat

BUCĂTĂRIE ITALIANĂ

• Bucătărie italiană clasică – Viva Italia

• Maeștri în prepararea pastelor

• Pizza, paste și desert

BUCĂTĂRIE INTERNAȚIONALĂ

• Bucătărie franțuzească

• Bucătărie asiatică

• Bucătărie grecească

• Bucătărie mexicană

• Bucătărie libaneză

FOOD SERVICE

Quick Food

Fast Food

Finger Food

PREPARATE SPECIFICE

• Realizarea gustărilor – Aperitivele, prima impresie contează

• Salate Mediteraneene

• Importanța legumelor și a fructelor în bucătărie

• Tarte franțuzești și istoria tartelor

• Fructe de mare – o alegere exotică

• Pește – importanța peștelui în meniu

• Module carne:

- Cum gătim carnea de origine România

- Avantajele cărnii din import

• Preparate vegane & vegetariene

• Produse congelate, noul trend rapid și gustos în gastronomie

• Module desert:

- Desert de cofetărie

- Desert á la carte și importanța desertului în restaurant

MENIURI SPECIALE

• Meniu de Paşte

• Meniu de Crăciun

• Bufet internațional

• Meniu á la Carte mediu

• Meniu VIP franțuzesc

• Modul Fine Dinning

BAR, CAFEA ȘI VIN

• Bar – Băuturi Spirtoase, Mixologie & Cocktailuri

• Vin – Istoria vinului, vinul în gastronomie și meseria de

somelier

• Cafea – Istoria cafelei, mixologie și realizarea cafelei perfecte

Importanța vinului în gastronomie

și asocierea acestuia cu preparatele

culinare – capitol integrat în fiecare modul culinar.

Începând cu 2016, din dorința de a contura evoluția acestui centru, ne desfășurăm activitatea sub o nouă identitate:

Academia de Gastronomie METRO, printr-o imagine mai dinamică și care dorește să transmită excelență, calitate și

creativitate, valori apreciate de noi și de profesioniștii din domeniu. Academia nu se adresează numai clienților

METRO Cash & Carry România care doresc să se perfecționeze în arta culinară, ci și companiilor care doresc

să organizeze în centrul gastronomic diverse evenimente sau chiar teambuilding-uri.

MODULE DE PREGĂTIRE

2016-2017

ORARUL MODULELOR SUSȚINUTE LA ACADEMIA DE GASTRONOMIE

Modul Salate Mediteraneene (13 Octombrie)

Modul Bufet Internațional (17 - 18 Octombrie / 19 - 20 Octombrie)

Modul Bucătarie Franțuzească (24 - 25 Octombrie / 26 - 27 Octombrie)

Modul Desert (31 Octombrie - 01 Noiembrie / 02 - 03 Noiembrie)

Modul Paste Italia (07 Noiembrie)

Pentru toate modulele secțiune specială de asociere a vinului

pentru fiecare rețetă în armonie cu preparatele culinare

CONTACT

Academia de Gastronomie

METRO Militari - Bd. Iuliu Maniu 500

[email protected] www.metro.ro