p. 8
vei fi surprins
Fotografiile de decor nu reprezintă obligații contractuale
...de arome
exotice
în fiecare săptămână
divella
paste
fusilli/
spaghetti
ristorante
500 g
comte de
valois
chateau les
barathons
vin de
bordeaux
750 ml
tawny porto
cruz
vin de porto
750 ml
quinta de
infantado
vin de porto
ruby
750 ml
-27%
3
,99
5,49
-17%
13
,99
16,99
-18%
49
,99
60,99
-13%
49
,99
57,99
• Se umple o oala mare cu apa, folosind 1 litru de apa pentru fiecare
100 grame paste uscate. Astfel se va elimina riscul lipirii pastelor
intre ele. Apa nu trebuie sa depasesca 2/3 din volumul vasului.
• Pentru rezultate optime, se adauga 1 lingurita de sare la fiecare
litru de apa. Sarea se adauga doar inainte ca apa sa atinga punctul
de fierbere, insa cu putin inainte de a adăuga pastele. Apa sarata
ajuta la intensificarea aromei pastelor.
• Se pune apa pe foc la flacara mare, iar cand apa clocoteşte, se
adauga pastele. Cand apa incepe sa fiarba din nou, se reduce
flacara la jumatate.
fierberea corecta a pastelor uscate