Previous Page  8 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 8 / 16 Next Page
Page Background

p. 8

vei fi surprins

Fotografiile de decor nu reprezintă obligații contractuale

...de arome

exotice

în fiecare săptămână

divella

paste

fusilli/

spaghetti

ristorante

500 g

comte de

valois

chateau les

barathons

vin de

bordeaux

750 ml

tawny porto

cruz

vin de porto

750 ml

quinta de

infantado

vin de porto

ruby

750 ml

-27%

3

,99

5,49

-17%

13

,99

16,99

-18%

49

,99

60,99

-13%

49

,99

57,99

• Se umple o oala mare cu apa, folosind 1 litru de apa pentru fiecare

100 grame paste uscate. Astfel se va elimina riscul lipirii pastelor

intre ele. Apa nu trebuie sa depasesca 2/3 din volumul vasului.

• Pentru rezultate optime, se adauga 1 lingurita de sare la fiecare

litru de apa. Sarea se adauga doar inainte ca apa sa atinga punctul

de fierbere, insa cu putin inainte de a adăuga pastele. Apa sarata

ajuta la intensificarea aromei pastelor.

• Se pune apa pe foc la flacara mare, iar cand apa clocoteşte, se

adauga pastele. Cand apa incepe sa fiarba din nou, se reduce

flacara la jumatate.

fierberea corecta a pastelor uscate