p. 6
...de sortimentul variat de
pește și legume congelate
vei fi surprins
Fotografiile de decor nu reprezintă obligații contractuale
păstravlagrătar
cu legume
Ingrediente pentru 2 porţii:
• 2 păstrăvi • zeama de la o lămâie+ câteva feliuţe
• 2 dovlecei • 2 roşii •câteva ace de rozmarin • sare/piper
• marar proaspăt
Tăiem rondele dovleceii şi rosiile.
Peştele spălat şi curăţat, îl condimentăm cu sare şi piper la
exterior şi la interior. Adăugăm şi feliile de lămâie, acele de
rozmarin in interior.
Il punem pe gratar 10 minute pe fiecare parte. Legumele
sarate se pun si ele pe gratar si dupa ce s-au copt se scot
si se stropesc cu usturoi, se presara marar tocat deasupra.
păstrăv întreg
eviscerat
500 g
trunchi de merluciu
900 g
-23%
9
,99
12,99
!
12
,99