Tura lui Tootsie începe la miezul nopții și la ora 1:00 sunt deja așezate pe grătar primele bucăți de piept de vită. Astfel că, până dimineața acestea au timp suficient să preia aroma de fum și sa fie foarte fragede când le mănânci. Rețineți: cine vrea să servească la micul dejun carne prăjită suculent trebuie să înceapă foarte devreme. Se servesc: beef brisket (piept de vită), pulled pork (spată de porc) și spare ribs (coaste), care reprezintă „Holy Trinity“ („Sfânta Treime“) a grătarului american. Garnitura este alcătuită din iahnie de fasole, rondele de ceapă crudă, castraveciori murați, cârnați la grătar și pâine prăjită. Simplu, dar genial. În timp ce Tootsie se numără la cei 85 de ani ai ei printre cei care au pus pietrele de temelie ale grătarului, Laura Loomis este cea mai tânără maestră distinsă a grătarului. Drumul ei a început lucrând ca și casieră la Two Bros.BBQ din San Antonio, Texas, unde a preluat din ce în ce mai multe îndatoriri. Printre acestea s-a numărat, de exemplu, curățatul afumătoarei. „Frecam totul cu o periuță de dinți și îmi lua șase ore să termin. Însă o făceam zâmbind. Two Bros BBQ din San Antonio, Texas. Laura Loomis a avansat aici din postul de casieră în cel de cea mai tânără maestră a grătarului din Texas, cu o comunitate uriașă de fani. 40

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=