Acum reușesc în 45 de minute“, povestește Laura Loomis despre începuturile ei. După ce bucătarul- șef a descoperit talentul și voința ei de muncă, totul s-a petrecut foarte repede: de la un angajat auxiliar a reușit să ajungă maestră a grătarului. În 2013, grătarul ei a fost enumerat în topul primelor 50 de grătare în revista „Texas Monthly“, în 2016 erau deja toți încântați de fata care avea atunci 28 de ani, iar în 2017 a câștigat „Young Gun Award“ decernat de revista de specialitate „Eater“. Tootsie și Laura au reușit prin muncă asiduă, hărnicie și disciplină să ajungă maestre ale grătarului, cu o comunitate uriașă de fani și un interes nesecat al mass media pentru ele. Ele sunt modele pentru că au avut în primul rând curajul să intre în domeniul bărbaților, în Texasul conservator. Au fost ironizate de multe ori, însă acest lucru le-a făcut doar mai puternice! Poveștile lor de succes se datorează hărniciei și ambiției demonstrând că: „Practica te face perfect“ sau „Omul este suma experiențelor lui.“ „Secretul meu? Poate răbdarea. Și spiritul de luptătoare!“ Beef Brisket: negru și crocant în exterior, zemos și roz în interior, servit cu pâine prăjită, cârnați pe grătar și sosuri delicioase. Atât Laura, cât și Tootsie împletesc în mod iscusit tradiționalul cu cele mai moderne mijloace. Astfel, Snow’s BBQ are cont de Instagram, iar Tootsie nu se sfiește să facă selfie-uri cu clienții acestuia. Un marketing asemănător și autentic a folosit și Laura, publicând pe rețelele sociale clipuri video și fotografii despre felul în care stă la afumătoare, ce lemn folosește și cum se taie și se prepară un anumit fel de carne. Datorită deschizătoarelor de drumuri, Laura și Tootsie, viitorul grătarului american este asigurat. 41

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=