Îmm... trebuie încercat neapărat! Să trecem acum la partea preferată a mesei de Crăciun. La noi este o vorbă: "Oricât de bogată este masa de Crăciun, mereu mai e loc și pentru cozonac". Se aplică și la tine? Îți plac deserturile și în special, cozonacul? Da! Clar, eu sunt mare fan cozonac: cu ciocolată, rahat etc. Mie îmi place mult mâncarea românească. Eu pregătesc singur cozonacul de Crăciun, îl frământ, îl coc. Eu am fost cofetar la început, înainte de a deveni bucătar. Mâncarea românească este delicioasă. Chiar acum două săptămâni am preparat găluște cu prune. Îmi place și plăcinta cu dovleac, cu brânză, cu de toate. Sunt gurmand, ce pot să zic. Știi campania Kaufland „Mâncarea bună este...”. Tu dacă ar fi să completezi această frază cu un singur cuvânt, pentru tine, ce este mâncarea bună? Gurmand. Generos. De fapt, mâncarea bună este dăruire. Pentru mine asta e cel mai important. Tu când gătești, bineînțeles, ești puțin egoist. Gătești când vrei tu, cum vrei tu. Dar apoi, gătești și pentru alții, pentru cei apropiați. Am prieteni care îmi spun că preferă o anumită mâncare într-un anumit fel. Iar eu o prepar exact așa cum o doresc. Pentru mine, trebuie să fie toată lumea mulțumită. Asta e important. Să înțeleg că de Crăciun gătești și tu. Bineînțeles! Fac salată de boeuf, ciorbă, curcan la cuptor, iar deserturile le fac puțin franțuzești. Combin bucătăria franțuzească cu cea românească. Bun. Cu masa de Crăciun ne-am lămurit. Să trecem la lucruri mai serioase. Că tot vin sărbătorile, cu colindatul cum stai? Ai fost vreodată la colindat? Da, sigur! Am fost. Chiar îmi place foarte mult. O să merg și anul asta. Îmi dau seama că te-ai familiarizat cu felul în care sărbătorim Crăciunul. O întrebare de final. Anul acesta petreci Crăciunul în stil românesc? Și anul acesta voi fi aici cu prietenii. Vom face o masă în stil românesc. 100% românesc. Suntem în România, așa că toate preparatele le voi pregăti în stil românesc. 13

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=