2
Mic dejun și bufet
Dimineți pline de energie, pentru fiecare oaspete
Timp de preparare:
20minute
Ingrediente:
Mic dejun englezesc
· 6 ouă
· 250 g bacon tăiat felii
· 3 roșii
· 300 g ciuperci Champignon
proaspete
· 6 felii pâine toast
· 1 conservă fasole cannellini
Horeca Select (2500 g)
· 150ml ulei de floarea soarelui
· 50 g unt Horeca Select
· 150 g ceapă
· 10 g usturoi
· 1 frunză de dafin
·½ lămâie
· 1 g cimbru uscat
Horeca Select
· 150 g pastă de tomate
Horeca Select 24%
· sare și piper după gust
Preparare:
Iahnia de fasole
Se călește ceapa și usturoiul (tăiate în bucăţi mici) în ulei de
floarea soarelui, apoi se adaugă cimbrul și frunza de dafin,
precumși boabele de fasole. Se adaugă o jumătate de cană de
apă fierbinte și se lasă să fiarbă, la focmic, câtevaminute. Se
adaugă pasta de tomate și se continuă fierberea pentru încă
câtevaminute, apoi se potrivește cu sare și piper.
Baconul
se prăjește câtevaminute în tigaie cu puţin ulei sau se
gătește la cuptor până devine crocant.
Roșiile
tăiate în jumătăţi le gătimpe o plită încinsă.
Ciupercile
se fierb în apă cu sare și jumătate de lămâie pentru
7-10minute, apoi se scot din apă și se sotează în unt.
Prăjim
ouăle
în ulei de floarea soarelui.
Pâinea
o prăjim la prăjitorul de pâine și o tăiemtriunghiuri.
6