Previous Page  2 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 16 Next Page
Page Background

2

Mic dejun și bufet

Dimineți pline de energie, pentru fiecare oaspete

Timp de preparare:

20minute

Ingrediente:

Mic dejun englezesc

· 6 ouă

· 250 g bacon tăiat felii

· 3 roșii

· 300 g ciuperci Champignon

proaspete

· 6 felii pâine toast

· 1 conservă fasole cannellini

Horeca Select (2500 g)

· 150ml ulei de floarea soarelui

· 50 g unt Horeca Select

· 150 g ceapă

· 10 g usturoi

· 1 frunză de dafin

·½ lămâie

· 1 g cimbru uscat

Horeca Select

· 150 g pastă de tomate

Horeca Select 24%

· sare și piper după gust

Preparare:

Iahnia de fasole

Se călește ceapa și usturoiul (tăiate în bucăţi mici) în ulei de

floarea soarelui, apoi se adaugă cimbrul și frunza de dafin,

precumși boabele de fasole. Se adaugă o jumătate de cană de

apă fierbinte și se lasă să fiarbă, la focmic, câtevaminute. Se

adaugă pasta de tomate și se continuă fierberea pentru încă

câtevaminute, apoi se potrivește cu sare și piper.

Baconul

se prăjește câtevaminute în tigaie cu puţin ulei sau se

gătește la cuptor până devine crocant.

Roșiile

tăiate în jumătăţi le gătimpe o plită încinsă.

Ciupercile

se fierb în apă cu sare și jumătate de lămâie pentru

7-10minute, apoi se scot din apă și se sotează în unt.

Prăjim

ouăle

în ulei de floarea soarelui.

Pâinea

o prăjim la prăjitorul de pâine și o tăiemtriunghiuri.

6