Previous Page  10 / 32 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 10 / 32 Next Page
Page Background

10 1

4.

35

5.

09

REDUCERE

14%

3.

49

4.

02

REDUCERE

13%

6.

39

7.

30

REDUCERE

12%

2.

55

3.

11

REDUCERE

17%

6.

05

2.

09

4.

57

REDUCERE

54%

3.

75

5.

35

6.

46

REDUCERE

17%

CONSERVE

2.

39

2.

75

REDUCERE

13%

.

ELIO

• Fasole păstăi galbenă

• 720 g per buc.

OLYMPIA

• Compot de

piersici

• 700 g per buc.

GRADENA

• Sfeclă roşie

• 690 g per buc.

DEFNE

• Ardei iute

întreg în oțet

• 350 g per buc.

MANDY

• Tocană de legume

• 300 g per buc.

REGAL

• Sos cu pastă de

tomate

• 5 x 380 g per

buc.

3+1

ANTREFRIG

• Pateu’ cu ficat tricolor

• 3 x 100 g per buc.

ARDEALUL

• Pate de porc/pui

• 2 X 200 g per

pachet

CAPRICII ŞI DELICII

• Pate cu ficat de raţă

• 145 g per buc.

OLD FISHERMAN

• Ton bucăţi în ulei vegetal

• 170 g per buc.

3.

13

5+1

NEMO

• Ton mărunţit în apă

• 3 x 185 g per buc.

+100g

1

2.

05

3+1