10 1
4.
35
5.
09
REDUCERE
14%
3.
49
4.
02
REDUCERE
13%
6.
39
7.
30
REDUCERE
12%
2.
55
3.
11
REDUCERE
17%
6.
05
2.
09
4.
57
REDUCERE
54%
3.
75
5.
35
6.
46
REDUCERE
17%
CONSERVE
2.
39
2.
75
REDUCERE
13%
.
ELIO
• Fasole păstăi galbenă
• 720 g per buc.
OLYMPIA
• Compot de
piersici
• 700 g per buc.
GRADENA
• Sfeclă roşie
• 690 g per buc.
DEFNE
• Ardei iute
întreg în oțet
• 350 g per buc.
MANDY
• Tocană de legume
• 300 g per buc.
REGAL
• Sos cu pastă de
tomate
• 5 x 380 g per
buc.
3+1
ANTREFRIG
• Pateu’ cu ficat tricolor
• 3 x 100 g per buc.
ARDEALUL
• Pate de porc/pui
• 2 X 200 g per
pachet
CAPRICII ŞI DELICII
• Pate cu ficat de raţă
• 145 g per buc.
OLD FISHERMAN
• Ton bucăţi în ulei vegetal
• 170 g per buc.
3.
13
5+1
NEMO
• Ton mărunţit în apă
• 3 x 185 g per buc.
+100g
1
2.
05
3+1