Previous Page  3 / 18 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 18 Next Page
Page Background

3

3.

65

4.

17

REDUCERE

12%

2.

99

3.

20

REDUCERE

6%

4.

59

5.

22

REDUCERE

12%

3.

05

3.

63

REDUCERE

15%

2.

45

2.

89

REDUCERE

15%

2.

89

3.

35

REDUCERE

13%

ETHRAS

• Măsline negre întregi

în vid

• 200 g per buc.

CONTEC

• Castraveţi în oţet

6-9 cm

• 670 g per buc.

BONDUELLE

• Porumb dulce boabe

• 3 x 170 g per buc.

D‘ALE GURII

• Compot de caise jumătăți

• 700 g pe buc.

ELIO

• Ciuperci champignon

tăiate

• 400 g per buc.

HOME GARDEN

• Fasole albă / roşie

• 380 g per buc.