Previous Page  8 / 28 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 8 / 28 Next Page
Page Background

8 8

CONSERVE

6.

39

7.

30

REDUCERE

12%

3.

95

4.

65

REDUCERE

15%

7.

79

9.

48

REDUCERE

17%

2.

79

3.

32

REDUCERE

16%

6.

69

7.

29

REDUCERE

8%

10.

09

12.

30

REDUCERE

17%

2.

69

3.

15

REDUCERE

14%

7.

19

7.

70

REDUCERE

6%

7.

65

9.

57

REDUCERE

20%

REGAL

• Sos cu pastă de tomate

• 5 x 380 g per buc.

HORTICONS

• Castraveţi în oţet

6-9 cm

• 670 g per buc.

MANDY

• Zacuscă ţărănească

• 300 g per buc.

BONDUELLE

• Fasole roşie boabe

• 840 g per buc.

OLYMPIA

• Compot de piersici

• 700 g per buc.

INEDIT

• Zacuscă

• Diverse sortimente

• 265 g per buc.

BANAT

• Fasole cu cârnăciori / costiţă

• 300 g per buc.

SULTAN

• Bulion 18%

• 2 x 720 g per buc.

KING OSCAR

• Macrou în ulei

• 170 g per buc.

HAMÉ

• SELECT

• Carne de vită în suc propriu

• 300 g per buc.

RIO MARE

• Ton în ulei de măsline

• 3 x 80 g per buc.

3.

13

5+1

7.

19

3+1