Previous Page  2 / 22 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2 / 22 Next Page
Page Background

2 2 2

LEGUME & FRUCTE / CARNE

10.

65

11.

49

REDUCERE

7%

• Şuncă porc fiartă

• per kg

14.

89

15.

99

REDUCERE

6%

• Carne tocată amestec

• per kg

4.

19

4.

69

REDUCERE

10%

• Oase garf afumate

• per kg

13.

79

15.

39

REDUCERE

10%

• Cotlet de porc cu os feliat

• per kg

13.

79

15.

39

REDUCERE

10%

• Ceafă de porc cu os feliată

• per kg

11.

45

12.

85

REDUCERE

10%

• Piept de porc feliat tăviţă

• per kg

19.

45

23.

99

4.

99

ORLANDO’S

• Merişoare

deshidratate

• 600 g per buc.

JASMIN

• Migdale crude

• 250 g per buc.

COLONIAL

• Stafide

• 500 g per buc.

ZMEURĂ

• România

• 200 g per caserolă

DEPAL

• Arahide nedecojite

prăjite şi sărate

• 500 g per buc.

PIERSICI

• România

• per kg

6.

89

3.

25

8.

65