7
www.metro.roMod de preparare:
Într-un bol de mixat adăugăm muștarul,
piper proaspăt măcinat și sarea, apoi turnăm
oțetul și amestecăm până se topește sarea și
zahărul. Uleiul îl integrăm câte puțin, până se
omogenizează.
Ingrediente:
• 100 ml oțet de vin alb
• 300 ml ulei de măsline Horeca Select
• 25 g muștar
• 5 g zahăr
• sare și piper după gust
Vinaigrette cu muȘtar
2,59
BĂNEASA
Pesmet
• 500 g
• preţ/bucată
7,19
RIOBA
Zahăr
alb stick
• 200 x 5g
• preţ/pungă
1,29
10,09
32,99
DERONI
Fasole albă
bob ales
• 6 x 1 kg
• preţ/bucată
VINCON
Oţet din mere
• 500 ml
• preţ/PET
DOBROGEA
Făină tip 000
• 5 kg
• preţ/bucată
DELACO
Lapte
pentru cafea
• 25 x(10 x 7,5 g)
• preţ/folie
BĂNEASA
Paste scurte
• diverse sortimente
• 5 kg
• preţ/bucată
începând cu:
6,19
2,49
10,89
14,85
175,49
ORLANDO'S
Aromă
• diverse sortimente
• 250 ml
• preţ/bucată
ATIFCO
Orez prefiert
• 6 x 1 kg
• preţ/bucată
MONINI
Ulei de măsline
extravirgin
• 1 L
• preţ/bucată
PROSER
Ulei
pentru prăjit
• 18 L
• preţ/bucată
19,59