Previous Page  7 / 16 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 7 / 16 Next Page
Page Background

7

www.metro.ro

Mod de preparare:

Într-un bol de mixat adăugăm muștarul,

piper proaspăt măcinat și sarea, apoi turnăm

oțetul și amestecăm până se topește sarea și

zahărul. Uleiul îl integrăm câte puțin, până se

omogenizează.

Ingrediente:

• 100 ml oțet de vin alb

• 300 ml ulei de măsline Horeca Select

• 25 g muștar

• 5 g zahăr

• sare și piper după gust

Vinaigrette cu muȘtar

2,59

BĂNEASA

Pesmet

• 500 g

• preţ/bucată

7,19

RIOBA

Zahăr

alb stick

• 200 x 5g

• preţ/pungă

1,29

10,09

32,99

DERONI

Fasole albă

bob ales

• 6 x 1 kg

• preţ/bucată

VINCON

Oţet din mere

• 500 ml

• preţ/PET

DOBROGEA

Făină tip 000

• 5 kg

• preţ/bucată

DELACO

Lapte

pentru cafea

• 25 x(10 x 7,5 g)

• preţ/folie

BĂNEASA

Paste scurte

• diverse sortimente

• 5 kg

• preţ/bucată

începând cu:

6,19

2,49

10,89

14,85

175,49

ORLANDO'S

Aromă

• diverse sortimente

• 250 ml

• preţ/bucată

ATIFCO

Orez prefiert

• 6 x 1 kg

• preţ/bucată

MONINI

Ulei de măsline

extravirgin

• 1 L

• preţ/bucată

PROSER

Ulei

pentru prăjit

• 18 L

• preţ/bucată

19,59