Previous Page  24 / 24
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 24 / 24
Page Background

Somon cu salsa de rodii

Mod de preparare:

Ofertele cuprinse în broşură sunt valabile în perioada indicată, numai pentru achiziţiile cu ridicata din magazinele Selgros, în limita stocului existent. Vânzarea se face pe baza legitimaţiei de client după condiţiile de bază ale SELGROS Cash&Carry.

Accesul este permis numai pe baza legitimaţiei de client. ATENŢIE: La unele articole pot interveni modificări de preţ datorate unor aspecte neimputabile Selgros. Informaţiile despre articole şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar. În cazul neconformităţii

produsului achiziţionat, consumatorul are dreptul la repararea produsului, înlocuirea sau la restituirea contravalorii acestuia, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare la data cumpărării produsului. Este posibilă achiziţionarea produselor în rate,

prin colaborarea noastră cu Raiffeisen Bank. În magazinele Selgros, plata se poate efectua numerar sau prin card bancar Maestro, Mastercard, Visa şi Visa Electron. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.

SELGROS CASH&CARRY SRL, Calea Bucureşti 231, Braşov, CIF: RO11805367, Nr. R.C.: J08/464/2001, Capital social: 288272740 lei

Chef Ştefan Popescu vă recomandă

Executive Chef Pullman Bucharest

S e a m e s t e c ă t o a t e

ingredientele pentru marinadă.

Se taie fileul de somon în porţii

de 200 g şi se lasă la marinat în

frigidertimpde1-2ore.

Rodiile se taie pe jumatate

sau sferturi, apoi se lovesc în

coajă şi seminţele vor cădea

pur şi simplu.

Acestea se pun într-un vas

cu apă, iar la suprafaţa apei se

vor ridica impurităţile. Portocalele se curăţă astfel încât să

obţinempulpa fără pieliţe.

Pentru salsa de rodii: se amestecă toate ingredientele

(uşor, fără să le zdrobim), se asezonează cu sare şi piper şi se

lasă la frigiderpână lamomentul servirii.

Somonul se prepara la tigaie sau la grătar în funcţie de

preferinţă. Spanacul tânăr se sotează în unt un timp de 1-2

minute sau până când devine

fraged, apoi seasezoneazăcu

sare şi piper.

Spanacul se pune pe o

hârtie absorbantă pentru a

elimina surplusul de lichid.

Se aşează spanacul în

farfurie, pesteel semontează

somonul,

iar

deasupra

stropim cu generozitate cu

salsa de rodii.

(2 porţii)

File de somon

400 g

Pentru marinarea peştelui

Usturoi

10 g

Boia

3 g

Fenicul praf

3 g

Suc proaspăt de lime

20ml

Vin alb

50ml

Ulei demăsline

50ml

Sare şi piper

Pentru salsa de rodii

Seminţe de rodie

½buc.

Portocale

2 buc.

Suc proaspăt de lime

1 buc.

Ceapă albă

½buc

Coriandru tocat

5 g

Ardei iute tocat fără seminţe 1 buc.

Seminţe de chimen

3 g

Ulei demăsline

40ml

Sare şi piper

Pentru garnitură

Spanac tânăr

200 g

Unt

20 g

Ingrediente:

După prepare, somonul trebuie

să aibe în interior culoarea

roze, pentru a nu îşi pierde

propietăţile nutritive.

Sfatul bucătarului:

Vă dorim

poftă bună!