Previous Page  16 / 48 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 16 / 48 Next Page
Page Background

INGREDIENTE:

Păstrăv .....................................................................................4 buc.

Lămâie.....................................................................................2 buc.

Ulei de măsline Primadonna ...................................200 ml

Rozmarin....................................................................................10 g

Usturoi.........................................................................................50 g

Cartofi.......................................................................... 4 buc. mari

Smântână proaspătă Pilos............................................ 150 g

Ceapă verde.................................................................1 legătură

Pătrunjel .........................................................................1 legătură

MOD DE PREPARARE:

Ștergem păstrăvul de apă cu un prosop uscat, îl crestăm pe ambele pări și îl ungem cu ulei

de măsline. Curăăm lămâia de coajă și fileurile de membrană. Curăăm usturoiul și tocăm

jumătate de cantitate, iar cealaltă jumătate o lăsăm întreagă. Cartofii îi spălăm bine și îi stropim cu

ulei de măsline și sare, îi învelim în folie de aluminiu, îi băgăm la cuptorul încins la 180°C timp de 70-80 de

minute. Ca să fim siguri că sunt gătii îi încercăm cu o scobitoare.

Într-o crăticioară pentru sosuri punem 150 ml de ulei de măsline ecologic la încălzit, punem usturoiul întreg și

frunzele de rozmarin la infuzat, mărim focul și adăugăm fileurile de lămâie.

Oprim focul şi nu amestecăm în sos, ca să păstram cât putem de întregi fileurile de lămâie.

Cartofii copi îi tăiem rondele groase și punem pe fiecare felie câte o lingură de smântână frecată cu ceapă

verde tocată și pătrunjel tocat mărunt.

Prăjim păstrăvul pe tigaia grătar încinsă pe ambele pări întorcându-l doar după ce este bine prăjit și crocant, iar

la final, când este gata, îl pensulăm cu usturoi tocat mărunt.

Montăm pe farfurie și stropim peștele crocant cu uleiul de măsline aromatizat cu lămâie.

1h 30min

-12%

23.90

20

.

90

per kg

Păstrăv

proaspăt eviscerat

Pãstrãv la grãtar

cu sos de lãmâie si

cartofi copti

-21%

15.99

12

.

49

500 ml

1 L = 24,98 lei

Ulei

de măsline ecologic

KW 16/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 21.04 - 24.04.2016

16

toate ofertele pe

www.lidl.ro

DE JOI,

21.04 - 24.04.2016