MOD DE PREPARARE:
Așezăm pieptul de curcan dezosat într-o tavă, îl ungem cu unt, îl acoperim bine cu sare și
stropim sarea cu vin alb. Introducem tava la cuptorul încins la 180
0
C, timp de 2 h.
În acest timp pregătim și garnitura de fasole verde. Încingem o tigaie cu unt în care călim
usturoiul și șunca. Adăugăm fasolea verde și începem să sotăm. Adăugăm apă cât să
acopere și lăsăm să se evapore. Repetăm procesul până când fasolea este fiartă.
Când pieptul de curcan este gata, vă recomand să-i îndepărta i crusta de sare și să îl clăti i
apoi cu pu ină apă căldu ă.
Poftă bună și spor la gătit!
4 POR II
2 ORE
INGREDIENTE:
Piept de curcan dezosat
750 g
Fasole verde tăiată Chira
50 g
Șuncă ărănească Dulano
200 g
Usturoi
100 g
Cimbru
30 g
Sare de mare iodată Castello
2 kg
Vin alb
750 ml
Unt Pilos, 65% grăsime
200 g
Piept de curcan
cu fasole sote
03
KW 08/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 22.02 - 28.02.2016
DE LUNI,
22 FEBRUARIE
DE LUNI,
22.0 -28.02.2016