Previous Page  3 / 48 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 48 Next Page
Page Background

MOD DE PREPARARE:

Așezăm pieptul de curcan dezosat într-o tavă, îl ungem cu unt, îl acoperim bine cu sare și

stropim sarea cu vin alb. Introducem tava la cuptorul încins la 180

0

C, timp de 2 h.

În acest timp pregătim și garnitura de fasole verde. Încingem o tigaie cu unt în care călim

usturoiul și șunca. Adăugăm fasolea verde și începem să sotăm. Adăugăm apă cât să

acopere și lăsăm să se evapore. Repetăm procesul până când fasolea este fiartă.

Când pieptul de curcan este gata, vă recomand să-i îndepărta i crusta de sare și să îl clăti i

apoi cu pu ină apă căldu ă.

Poftă bună și spor la gătit!

4 POR II

2 ORE

INGREDIENTE:

Piept de curcan dezosat

750 g

Fasole verde tăiată Chira

50 g

Șuncă ărănească Dulano

200 g

Usturoi

100 g

Cimbru

30 g

Sare de mare iodată Castello

2 kg

Vin alb

750 ml

Unt Pilos, 65% grăsime

200 g

Piept de curcan

cu fasole sote

03

KW 08/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 22.02 - 28.02.2016

DE LUNI,

22 FEBRUARIE

DE LUNI,

22.0 -28.02.2016