MOD DE PREPARARE
Se amestecă scor ișoara, piperul, sosul de soia, ketchupul,
uleiul de floarea-soarelui, sosul de stridii și coaja de
la o portocală. Se omogenizează și se lasă ra a
întreagă la marinat cu bai ul ob inut timp de
1 oră la frigider. Se bagă la cuptorul încins
la 140
0
C acoperită cu o folie de aluminiu
timp de 3 ore. Verificăm ra a dacă este
gătită. În cazul în care nu este gata, o
mai lăsăm acoperită încă o jumătate
de oră. Dacă este gata o ungem din
nou cu bai și o lăsăm încă 10 minute
la 250
0
C fără folie. Pentru garnitură
fierbem tăi ei și îi tragem la tigaie
cu ulei de susan. La final adăugăm
ceapa verde tocată mărunt. Facem
și o salată de castrave i: cură ăm
castrave ii de coajă și de semin e, îi
tăiem cuburi mari și îi amestecăm cu
ulei de susan și o et frecat în prealabil cu
zahăr.
Mai multe re ete pe
www.bucatarialidl.ro03
KW 06/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 08.02 - 14.02.2016
DE LUNI,
8 FEBRUARIE