Previous Page  3 / 48 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 48 Next Page
Page Background

MOD DE PREPARARE

Se amestecă scor ișoara, piperul, sosul de soia, ketchupul,

uleiul de floarea-soarelui, sosul de stridii și coaja de

la o portocală. Se omogenizează și se lasă ra a

întreagă la marinat cu bai ul ob inut timp de

1 oră la frigider. Se bagă la cuptorul încins

la 140

0

C acoperită cu o folie de aluminiu

timp de 3 ore. Verificăm ra a dacă este

gătită. În cazul în care nu este gata, o

mai lăsăm acoperită încă o jumătate

de oră. Dacă este gata o ungem din

nou cu bai și o lăsăm încă 10 minute

la 250

0

C fără folie. Pentru garnitură

fierbem tăi ei și îi tragem la tigaie

cu ulei de susan. La final adăugăm

ceapa verde tocată mărunt. Facem

și o salată de castrave i: cură ăm

castrave ii de coajă și de semin e, îi

tăiem cuburi mari și îi amestecăm cu

ulei de susan și o et frecat în prealabil cu

zahăr.

Mai multe re ete pe

www.bucatarialidl.ro

03

KW 06/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 08.02 - 14.02.2016

DE LUNI,

8 FEBRUARIE