Previous Page  3 / 48 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 3 / 48 Next Page
Page Background

INGREDIENTE:

• pulpă superioară

de pui, fără os

1,5 kg

• iaurt

Pilos

500 g

• ceapă

200 g

• usturoi

50 g

• ulei de măsline

Primadonna

50 ml

• unt

Pilos

50 g

• vin alb

Conde Noble

150 ml

• pătrunjel

2 leg

• aluat de foitaj

Toppo

300 g

• ouă

1 buc

MOD DE PREPARARE:

Pulpele de pui se taie cuburi mici și se prăjesc

într-o tigaie cu ulei de măsline împreună cu

ceapa și usturoiul tocate mărunt. Când puiul este

prăjit se adaugă vinul alb și se lasă alcoolul să se

evapore.

Se adaugă pătrunjelul tocat și se lasă la răcit.

Într-un vas pentru cuptor se pune carnea rece și

se acoperă cu iaurt. Se pune aluatul de foitaj, se

unge cu 1 ou bătut.

Se bagă la cuptorul încins la 180°C sau foc mare,

timp de 30 de minute.

Se servește cu un pahar de vin alb rece!

4 POR II

120 MINUTE

5

99

250 g

1 kg = 23,96 lei

Unt german

82% grăsime

Foitaj

pentru plăcintă

2

62

400 g

1 kg = 6,55 lei

Iaurt natur,

10% grăsime

4

99

1 kg

7

02

-28%

PLĂCINTĂ

DE PUI

cu iaurt

03

KW 03/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.

Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 18.01 - 24.01.2016

DE LUNI,

18.01 - 24.01.2016