INGREDIENTE:
• pulpă superioară
de pui, fără os
1,5 kg
• iaurt
Pilos
500 g
• ceapă
200 g
• usturoi
50 g
• ulei de măsline
Primadonna
50 ml
• unt
Pilos
50 g
• vin alb
Conde Noble
150 ml
• pătrunjel
2 leg
• aluat de foitaj
Toppo
300 g
• ouă
1 buc
MOD DE PREPARARE:
Pulpele de pui se taie cuburi mici și se prăjesc
într-o tigaie cu ulei de măsline împreună cu
ceapa și usturoiul tocate mărunt. Când puiul este
prăjit se adaugă vinul alb și se lasă alcoolul să se
evapore.
Se adaugă pătrunjelul tocat și se lasă la răcit.
Într-un vas pentru cuptor se pune carnea rece și
se acoperă cu iaurt. Se pune aluatul de foitaj, se
unge cu 1 ou bătut.
Se bagă la cuptorul încins la 180°C sau foc mare,
timp de 30 de minute.
Se servește cu un pahar de vin alb rece!
4 POR II
120 MINUTE
5
99
250 g
1 kg = 23,96 lei
Unt german
82% grăsime
Foitaj
pentru plăcintă
2
62
400 g
1 kg = 6,55 lei
Iaurt natur,
10% grăsime
4
99
1 kg
7
02
-28%
PLĂCINTĂ
DE PUI
cu iaurt
03
KW 03/16 Preţuri exprimate în LEI cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii contractuale.
Produse destinate vânzării cu amănuntul, valabile în limita stocului disponibil în perioada 18.01 - 24.01.2016
DE LUNI,
18.01 - 24.01.2016