8
CONSERVE
SCANDIA SIBIU
• Pate de porc
• 5 x 120 g per buc.
MAXIM’S
• Roşii tăiate
decojite
• 400g per buc.
ROZINA
• Bulion 18%
• 1 kg per buc.
REGAL
• Sos cu pastă
de tomate
• 5 x 540 g per
buc.
BONDUELLE
• Porumb dulce boabe
• 3 x 340 g per buc.
GRADENA
• Sfeclă roşie
• 690 g per buc.
BUFTEA
• Gogoşari tăiaţi în oţet
• 680 g per buc.
DARINNE
• Castraveţi în oţet
cornişon 2-5 cm
• 680 g per buc.
OLYMPIA
• Compot de
piersici
• 700 g per buc.
GIANA
• Fasole pestriţă Borlotti
• 400 g per buc.
ELIO
• Fasole păstăi galbenă
• 720 g per buc.
4.
79
2.
45
2.
75
REDUCERE
10%
2.
49
2.
94
REDUCERE
15%
4.
89
5.
74
REDUCERE
14%
7.
79
8.
75
REDUCERE
10%
5.
98
6.
97
REDUCERE
14%
5+1
3+1
4.
31
3.
39
4.
02
REDUCERE
15%
6.
99
7.
47
REDUCERE
6%
2.
09
2.
51
REDUCERE
16%
2.
69
5+1