Previous Page  8 / 24 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 8 / 24 Next Page
Page Background

8

CONSERVE

SCANDIA SIBIU

• Pate de porc

• 5 x 120 g per buc.

MAXIM’S

• Roşii tăiate

decojite

• 400g per buc.

ROZINA

• Bulion 18%

• 1 kg per buc.

REGAL

• Sos cu pastă

de tomate

• 5 x 540 g per

buc.

BONDUELLE

• Porumb dulce boabe

• 3 x 340 g per buc.

GRADENA

• Sfeclă roşie

• 690 g per buc.

BUFTEA

• Gogoşari tăiaţi în oţet

• 680 g per buc.

DARINNE

• Castraveţi în oţet

cornişon 2-5 cm

• 680 g per buc.

OLYMPIA

• Compot de

piersici

• 700 g per buc.

GIANA

• Fasole pestriţă Borlotti

• 400 g per buc.

ELIO

• Fasole păstăi galbenă

• 720 g per buc.

4.

79

2.

45

2.

75

REDUCERE

10%

2.

49

2.

94

REDUCERE

15%

4.

89

5.

74

REDUCERE

14%

7.

79

8.

75

REDUCERE

10%

5.

98

6.

97

REDUCERE

14%

5+1

3+1

4.

31

3.

39

4.

02

REDUCERE

15%

6.

99

7.

47

REDUCERE

6%

2.

09

2.

51

REDUCERE

16%

2.

69

5+1