Previous Page  24 / 24
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 24 / 24
Page Background

Ofertele cuprinse în broşură sunt valabile în perioada indicată, numai pentru achiziţiile cu ridicata din magazinele Selgros, în limita stocului existent. Vânzarea se face pe baza legitimaţiei de client după condiţiile de bază ale SELGROS Cash&Carry.

Accesul este permis numai pe baza legitimaţiei de client. ATENŢIE: La unele articole pot interveni modificări de preţ datorate unor aspecte neimputabile Selgros. Informaţiile despre articole şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar. În cazul neconformităţii

produsului achiziţionat, consumatorul are dreptul la repararea produsului, înlocuirea sau la restituirea contravalorii acestuia, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare la data cumpărării produsului. Este posibilă achiziţionarea produselor în rate,

prin colaborarea noastră cu Raiffeisen Bank. În magazinele Selgros, plata se poate efectua numerar sau prin card bancar Maestro, Mastercard, Visa şi Visa Electron. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.

SELGROS CASH&CARRY SRL, Calea Bucureşti 231, Braşov, CIF: RO11805367, Nr. R.C.: J08/464/2001, Capital social: 288272740 lei

Timişoara

Tel: 0742.106.999

Tel/Fax: 0256.496.909

www.casabunicii.ro www.restaurant-merlot.ro

email

:[email protected]

Restaurantul Merlot

s-a deschis în

toamna anului 2013 într-una dintre

cele mai frumoase clădiri din Timişoara,

Palatul Neptun. Construită la începutul

secolului XX, clădirea este un simbol

al curentului vienez Secession/ Art

Nouveau.

Interiorul păstrează cu eleganţă

elementele arhitectonice ale faţadei,

întâmpinând oaspeţii cu o ambianţă

distinsă şi primitoare în acelasi timp.

Merlot

a fost primul şi rămâne unicul

restaurant din Timişoara în care nu se

fumează în sala de mese. Pentru fumători

există un lounge separat unde, asezaţi

în fotolii comode, aceştia pot servi un

cocktail sau o cafea de cea mai bună

calitate.

Specificul culinar este unul european

modern, elementele şi ingredientele

bucătăriei franceze sau italiene

îmbinându-se cu originalitate şi creând o

plajă largă de posibiltăţi gastronomice.

Relaţia de colaborare cu Selgros

Radu Ianas

Director general Restaurant Merlot:

“Pot spune că relaţia de colaborare cu Selgros

este tot mai strânsă şi este bazată pe o creştere

a încrederii reciproce. Noi stim ca marfa cerută

are şi calitatea dorita dar şi preţul corect.

Simţim multă deschidere din partea

personalului Selgros care este direct implicat

în raportul cu noi, în sensul de a ne ajuta cu

cerinţele privind anumite produse ce nu pot fi

aduse decât pe comandă.”

Concept gastronomic

Daniel Cheregi

Bucătar şef:

“Conceptul restaurantului este unul cu specific

european modern. În activitatea noastră ne bazăm

foarte mult pe calitatea materiilor prime.

Meniul nostru este creat tocmai pentru a

pune accent maxim pe calitatea şi prospeţimea

ingredientelor, aşa că încercăm să oferim multe

produse de sezon.

Mi-ar plăcea să cred că toate preparatele sunt

considerate “vedeta“ întrucât la noi contează

foarte mult ca fiecare preparat să fie

pregătit corect.

Orice preparat gătim, ne propunem

să-l ridicăm la acest rang, chiar si un simplu

risotto.Cel mai important lucru este că

clienţii noştri se reîntorc cu plăcere pentru

a încerca noi feluri din meniu.

Artistul din bucătăria noastră este toată

echipa deoarece doar împreună putem face

lucrurile să fie extraordinare.

Un chef nu poate face totul de unul singur,

la fel cum oamenii din jurul lui nu pot face

ceva fără un chef care sa ştie ce să le ceară

şi mai ales cum.”

Ingrediente din bucătărie

Daniel Cheregi

Bucătar şef:

“Ingredientele principale din bucătărie

sunt în principal carnea de vacă de cea mai

bună calitate şi includem aici vită Wagyu,

Black Angus, fructe de mare şi peşte

proaspăt de cea mai bună calitate, ton roşu,

somon, calcan.”

Medalion din coadã de crocodil cu

piure de cartofi dulci şi chutney de Kumquat

10 porţii/150g carne/100g piure/50g sos

File din coadă de crocodil

• 10 bucăţi de aproximativ 180 g pe bucată.

Pentru marinat avem nevoie de coaja şi

sucul de la 2 portocale şi 3 limete, 2 grame

de cardamom şi 50 ml de ulei de măsline

extravirgin.

Pentru piureul de cartofi

avem nevoie de 1

kg de cartofi dulci, 200 ml de smântână dulce,

50 grame de unt de 82 % şi puţină nucşoară.

Cartofii se fierb în apă cu sare se scurg şi se

mixează cu smântână şi untul. Se asezonează

după gust şi se adaugă nucşoara proaspăt rasă.

Chutney

• Kumquat 200 g

• ghimbir proaspat 3 cm

• zahăr brun 100 g

• oţet 30 ml

• cardamom 2 g

• usturoi 2 căţei

• stafide 50 g

• boia afumată o linguriţă (10 g)

• coriandru 3 g

Se fierb toate ingredientele până se reduce

totul la consistenţa unei dulceţuri şi se

montează după fantezia fiecărui bucătar.

Poftă bună!