Ofertele cuprinse în broşură sunt valabile în perioada indicată, numai pentru achiziţiile cu ridicata din magazinele Selgros, în limita stocului existent. Vânzarea se face pe baza legitimaţiei de client după condiţiile de bază ale SELGROS Cash&Carry.
Accesul este permis numai pe baza legitimaţiei de client. ATENŢIE: La unele articole pot interveni modificări de preţ datorate unor aspecte neimputabile Selgros. Informaţiile despre articole şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar. În cazul neconformităţii
produsului achiziţionat, consumatorul are dreptul la repararea produsului, înlocuirea sau la restituirea contravalorii acestuia, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare la data cumpărării produsului. Este posibilă achiziţionarea produselor în rate,
prin colaborarea noastră cu Raiffeisen Bank. În magazinele Selgros, plata se poate efectua numerar sau prin card bancar Maestro, Mastercard, Visa şi Visa Electron. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.
SELGROS CASH&CARRY SRL, Calea Bucureşti 231, Braşov, CIF: RO11805367, Nr. R.C.: J08/464/2001, Capital social: 288272740 lei
Timişoara
Tel: 0742.106.999
Tel/Fax: 0256.496.909
www.casabunicii.ro www.restaurant-merlot.roRestaurantul Merlot
s-a deschis în
toamna anului 2013 într-una dintre
cele mai frumoase clădiri din Timişoara,
Palatul Neptun. Construită la începutul
secolului XX, clădirea este un simbol
al curentului vienez Secession/ Art
Nouveau.
Interiorul păstrează cu eleganţă
elementele arhitectonice ale faţadei,
întâmpinând oaspeţii cu o ambianţă
distinsă şi primitoare în acelasi timp.
Merlot
a fost primul şi rămâne unicul
restaurant din Timişoara în care nu se
fumează în sala de mese. Pentru fumători
există un lounge separat unde, asezaţi
în fotolii comode, aceştia pot servi un
cocktail sau o cafea de cea mai bună
calitate.
Specificul culinar este unul european
modern, elementele şi ingredientele
bucătăriei franceze sau italiene
îmbinându-se cu originalitate şi creând o
plajă largă de posibiltăţi gastronomice.
Relaţia de colaborare cu Selgros
Radu Ianas
Director general Restaurant Merlot:
“Pot spune că relaţia de colaborare cu Selgros
este tot mai strânsă şi este bazată pe o creştere
a încrederii reciproce. Noi stim ca marfa cerută
are şi calitatea dorita dar şi preţul corect.
Simţim multă deschidere din partea
personalului Selgros care este direct implicat
în raportul cu noi, în sensul de a ne ajuta cu
cerinţele privind anumite produse ce nu pot fi
aduse decât pe comandă.”
Concept gastronomic
Daniel Cheregi
Bucătar şef:
“Conceptul restaurantului este unul cu specific
european modern. În activitatea noastră ne bazăm
foarte mult pe calitatea materiilor prime.
Meniul nostru este creat tocmai pentru a
pune accent maxim pe calitatea şi prospeţimea
ingredientelor, aşa că încercăm să oferim multe
produse de sezon.
Mi-ar plăcea să cred că toate preparatele sunt
considerate “vedeta“ întrucât la noi contează
foarte mult ca fiecare preparat să fie
pregătit corect.
Orice preparat gătim, ne propunem
să-l ridicăm la acest rang, chiar si un simplu
risotto.Cel mai important lucru este că
clienţii noştri se reîntorc cu plăcere pentru
a încerca noi feluri din meniu.
Artistul din bucătăria noastră este toată
echipa deoarece doar împreună putem face
lucrurile să fie extraordinare.
Un chef nu poate face totul de unul singur,
la fel cum oamenii din jurul lui nu pot face
ceva fără un chef care sa ştie ce să le ceară
şi mai ales cum.”
Ingrediente din bucătărie
Daniel Cheregi
Bucătar şef:
“Ingredientele principale din bucătărie
sunt în principal carnea de vacă de cea mai
bună calitate şi includem aici vită Wagyu,
Black Angus, fructe de mare şi peşte
proaspăt de cea mai bună calitate, ton roşu,
somon, calcan.”
Medalion din coadã de crocodil cu
piure de cartofi dulci şi chutney de Kumquat
10 porţii/150g carne/100g piure/50g sos
File din coadă de crocodil
• 10 bucăţi de aproximativ 180 g pe bucată.
Pentru marinat avem nevoie de coaja şi
sucul de la 2 portocale şi 3 limete, 2 grame
de cardamom şi 50 ml de ulei de măsline
extravirgin.
Pentru piureul de cartofi
avem nevoie de 1
kg de cartofi dulci, 200 ml de smântână dulce,
50 grame de unt de 82 % şi puţină nucşoară.
Cartofii se fierb în apă cu sare se scurg şi se
mixează cu smântână şi untul. Se asezonează
după gust şi se adaugă nucşoara proaspăt rasă.
Chutney
• Kumquat 200 g
• ghimbir proaspat 3 cm
• zahăr brun 100 g
• oţet 30 ml
• cardamom 2 g
• usturoi 2 căţei
• stafide 50 g
• boia afumată o linguriţă (10 g)
• coriandru 3 g
Se fierb toate ingredientele până se reduce
totul la consistenţa unei dulceţuri şi se
montează după fantezia fiecărui bucătar.
Poftă bună!